top of page

Afsløringer og nye grænser

Det er tid til at genoverveje, hvordan vi lever vores liv


I skrivende stund er Solen, Månen, Pallas, Venus og Merkur i mystiske og hemmelighedsfulde Skorpionens tegn. Merkur er aktuelt i 27° Skorpionen og går retrograd den 31. oktober indtil d. 20. november. Så skeletterne i skabet vil have rig mulighed for at blive luftet, ikke blot til halloween, men det meste af november.


Når Merkur går retrograd i Skorpionen vil hemmeligheder blive afsløret og sande følelser komme til overfladen. I større skala kan det være afsløringer af fx politiske skandaler og hemmeligheder. Men på det personlige plan kan hemmelige affærer blive afsløret eller grænserne i dine relationer bliver testet. Det kan også være, at undertrykte følelser kommer til overfladen. Det gamle bliver gravet frem, inklusiv relationer fra fortiden, som kræver opmærksomhed.


Skorpionen er detektiven, der ser alt og ikke er bange for tabuer. Interessen ligger i det autentiske. Den fulde sandhed. Derfor er det også en fantastisk periode for research i dybden eller for at dykke ned i mere okkulte eller psykologiske emner. Som altid er perioden med Merkur retrograd perfekt til at gøre alt, der kan sættes gen- eller re- foran. Genforhandle, gense, reetablere, reparere, gentænke, genbesøge osv. Det handler om, at gå tilbage og justere det, der er gjort, sagt, tænkt.


I Skorpionen handler det dog i høj grad om at redefinere dine GRÆNSER. At til passe dine personlige grænser til den virkelighed, du ønsker. Er der noget, der ikke længere passer ind i rammerne for det liv, du ønsker at leve? Er der noget eller nogen, du i højere grad skal sige nej til? Du finder svaret ved at mærke efter hvad der giver dig en god følelse indeni. Det er OK at sige nej. Eller at sige, at det må vente. Ved at ridse grænserne skarpere op, vil du skabe mere plads til det, du vil have mere af. Du er nødt til at lukke døre for at nye vil åbne sig.


Og det er netop det, det i sidste ende handler om. Hvilke døre ønsker du skal åbne for dig? Og hvordan vil du understøtte det? Hvordan vil du give tid og rum til, at det kan ske? Ønsker du en sundere livsstil, er du nødt til at give afkald på nogle usunde vaner og erstatte dem med sunde. Ønsker du et mere kærligt forhold, er du nødt til at give slip på det, du har for at kunne møde en anden eller at ændre grænserne i det aktuelle forhold. Ønsker du at skifte karriereretning, skal du måske sige op uden at have noget andet i baghånden? Eller måske du blot skal ændre din indstilling til dit arbejde? Det er dig, der skal mærke efter hvad der er det rigtige. Og ikke mindst hvordan du skaber tid og rum til at forfølge det, der er vigtigst for dig. Husk at alt ikke sker over natten, så giv dig selv tid og rum (grænsesætning) til at opnå det, du ønsker. Husk at være large over for dig selv. Det er ingen konkurrence <3
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page