top of page

DE 7 HOROSKOPTYPER

Fordelingen af planeter i de 12 tegn, skaber forskellige mønstre i et horoskop. I nogle horoskoper er planeterne jævnt fordelt i tegnene, mens de i andre er klumpet sammen i større eller mindre klynger. Mønstrene kaldes horoskoptyper, og siger noget om, hvordan personen oftest bruger de ressourcer, der er i horoskopet.

Nogle horoskoper er ikke så lette at placere i en af de 7 typer. Hvis dit horoskop ligger lige på grænsen mellem to horoskoptyper, bør du ikke lægge så stor vægt på typen. Det er især de klokkerene typer, der siger meget om en person - allerede ved første øjekast! 

I 5 af de 7 horoskoptyper er der en eller flere fokusplaneter, Fokusplaneter er planeter, der grundet deres placering er særligt vigtige. Planetens kendetegn slår tydeligt igennem som en indre drivkraft i personens liv og kan siges til en vis grad at dominere horoskopet. Få et overblik over de 7 horoskoptyper.

White Structure

1.

Kilen. Fokuseret og målrettet

White Structure

2.

Skålen. Fattet og cool. 

White Structure

3.

Øsen. Kontraster under overfladen.

White Structure

4.

Lokomotivet. Stopper ikke når den først er i gang.

White Structure

5.

Ringen. Alsidig og åben. 

White Structure

6.

Vippen. Tolerant og medfølende. 

White Structure

7.

Trefoden. Principfast og kompromisløs.

KILEN

Virker ofte nærmest magnetisk tiltrækkende på andre. Beslutsomhed og store indre kræfter fornemmes tydeligt af omgivelserne. Kilens styrke er dens evne til koncentration og fokusering. Gør helst en ting ad gangen, og fordyber sig fuldt ud i præcis det, der optager den.

Billede af x )

ØSEN

Her spiller fokus-planeten en særlig rolle. De øvrige 9 planeter symboliserer personens indadvendte energier. Fokus-planeten symboliserer den måde den udadvendte side. Planet ophobningen er den indre generator, der driver fokus-planeten. Vil gerne anerkendes for handlekraft, overblik og lederevner.

Universal Logic Academy (9).jpg

RINGEN

Det er Ringtypens natur at sprede sig over mange interesseområder. I sin søgen efter oplevelser, kan personen derfor gå lidt i alle retninger på en gang. Den kan lidt af hvert og ved lidt om alt. Er ofte lidt af et multitalent. vil helst ikke gå glip af noget, og kan stresse og forvirre sig selv.  til gengæld har ringtypen ofte et nærmest panoramisk overblik, som de andre typer kan mangle.

Træning af yoga

TREFODEN

Trefoden er en sjælden type. Den har en stærk personlighed og viljestyrke. Den er svær at vælte eller bringe ud af kurs. Det er en individualist. Har svært ved at anerkende, at andre mennesker ved bedre og tager sjældent imod råd. Den vil selv og kan selv! Man finder ofte autodidakte eller selvstændige i denne type. vil gerne respekteres for sin individualitet, urokkelighed og principfasthed.

Fodboldspiller

SKÅLEN

Udstråler indre ro og selvbevidsthed. Er afdæmpet, fattet og cool i pressede situationer. Skålen er dog mere påvirkelig, end man umiddelbart skulle tro. Lægger vægt på sikkerhed og tryghed og står urokkeligt fast på sine synspunkter. det er enten-eller

Ung kvinde

LOKOMOTIVET

Har stor tyngde og kan sammenlignes med en damptromle. Når personen først er kommet i omdrejninger, går det langsomt, men sikkert fremad. Så er den ikke til at stoppe! Bryder sig ikke om overraskelser og uforudsigelighed og bruger en del tid på stringent planlægning og styring. Vil gerne anerkendes for sin struktur, orden, principfasthed og usårlighed.

Stærk Basketball Player

VIPPEN

Kan leve sig så meget ind i modpartens synspunkter, at den bliver i tvivl om, hvad den selv mener. Vippen ønsker at leve et ubegrænset og farverigt liv og nægter at opdele verden i sort og hvid . Det giver personen stor bredde, man giver også udfordringer med at træffe personlige beslutninger uden at støtte sig til andre. Vippen er Til gengæld en ideel mægler. Vil gerne respekteres for sin psykologiske forståelse og tolerance.

Multikulturelle kvinder
Universal Logic Academy (15).jpg
bottom of page