top of page

Handelsbetingelser

BETALING

På AstroLabs hjemmeside kan du betale for services online med Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Du kan desuden betale via MobilePay (553433) eller via bankoverførsel til Danske Bank Reg. 3409 Konto 12690754. 

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

ONLINE BOOKING

Sessioner og andre individuelle services kræver forberedelsestid. Du bør påregne minimum 2 hverdage fra jeg har modtaget dine fødselsdata til jeg har mulighed for at yde den efterspurgte service. Ved online booking, kan det derfor forekomme, at jeg ikke har mulighed for at yde den efterspurgte service på det pågældende tidspunkt. Almindeligvis er det alligevel ikke muligt at booke en session med kort varsel, men du kan opleve, at der er en tilgængelig tid, som ikke er mulig at booke grundet for kort varsel.  

Du vil altid modtage en bekræftelse pr. mail på din booking eller besked om, at en booket tid ikke er tilgængelig.

FORTRYDELSESRET

Efter gældende lovgivning, er der ikke fortrydelsesret på de services, som jeg tilbyder. 

Du har dog mulighed for at fortryde dit køb indtil dit køb er endeligt. Da jeg skal bruge oplysninger fra dig for at kunne yde dig den efterspurgte service, betragtes dit køb som endeligt når jeg har modtaget oplysningerne fra dig og du har modtaget en bekræftelse på dit køb.

For at kunne yde en god og professionel service, lægger jeg stor vægt på en god relation mellem dig som kunde og mig som astrolog. Jeg forbeholder mig ret til til enhver tid at afvise kunder eller afbryde samarbejdet, hvis der måtte være forhold, der hindrer et godt samarbejde.        

bottom of page