Handelsbetingelser

BETALING

På AstroLabs hjemmeside kan du betale for services online med Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Du kan desuden betale via MobilePay (553433) eller via bankoverførsel til Danske Bank Reg. 3409 Konto 12690754. 

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

ONLINE BOOKING

Sessioner og andre individuelle services kræver forberedelsestid og hvis du booker en tid online, må du derfor påregne minimum 2 hverdage fra jeg har modtaget dine fødselsdata til jeg har mulighed for at yde den efterspurgte service. Almindeligvis giver det dog sig selv når du booker en tid via bookingsystemet, da du sjældent vil kunne booke en session med meget kort varsel. 

Der kan være længere leveringstid på skriftlige services. Spørg gerne til den aktuelle ventetid. 

Du vil altid modtage en bekræftelse pr. mail på dit køb med angivelse af eventuel ventetid.

FORTRYDELSESRET

Du har mulighed for at fortryde dit køb indtil dit køb er endeligt. For at kunne udfærdige dit personlige horoskop, skal jeg bruge oplysninger fra dig. Købet betragtes som endeligt når jeg har modtaget disse oplysninger og tidspunktet for sessionen/ servicen er aftalt.

 

Efter gældende lovgivning, er der ikke fortrydelsesret på de services, som jeg tilbyder. 

Relationen mellem dig som kunde og mig som astrolog er et væsentligt fundament for en vellykket session. Jeg forbeholder mig ret til at afvise kunder på baggrund dårlig "kemi", etiske hensyn eller øvrige forhold, der måtte være til hinder for et godt resultat.    

      

AstroLab

CVR-nummer 39 88 66 34

v/ Astrolog Louise Bunnage

Kontakt

       astrolab@outlook.dk

       26 82 36 34

Betingelser

© astrolab.dk 2019 - website design by WIX