top of page
Events og foredrag

Søger du det helt rette indslag til firma-arrangementet eller din private fest? Eller søger du en erfaren foredragsholder med en alternativ vinkel? 

Jeg kan bookes til events og foredrag. Indholdet er altid skræddersyet til dig eller din virksomhed på baggrund af dine ønsker. Jeg kommer gerne til dig og har desuden mulighed for at afholde foredrag og events i AstroLabs lokaler i Nordsjælland.

Min erfaring er, at form og indhold kan spænde vidt. Jeg har deltaget i en række events for større danske og internationale virksomheder (og et enkelt ministerium) og holdt foredrag i Astrologisk Selskab, Foreningen Ekliptika, i folkeskolen mv.  Mht private events har jeg erfaring med polterabender og konfirmationer - men kun fantasien sætter grænser! Læs mere om foredrag og events her

Kontakt mig gerne pr. email eller telefon for at høre nærmere eller for at booke mig til et foredrag eller et event.

Hvis jeg ikke selv kan deltage i jeres event, kan jeg desuden formidle kontakt til flere andre erfarne astrologer. Som leder af Nordens ældste astrologiskole I.C. Instituttet, som har 10 faste undervisere og langt flere gæsteundervisere tilknyttet, har jeg indgående kendskab til flere af landets førende astrologer.

Universal Logic Academy (3).jpg
bottom of page