top of page

Databeskyttelse (GDPR)

Beskyttelse af dine personlige oplysninger ved køb af services hos AstroLab

Når du køber en service hos mig, anser jeg det som en tillidserklæring. Du giver mig adgang til personlige oplysninger om dig, for at jeg kan yde min service. Den tillid vil jeg gerne ære. 

Almindelige personoplysninger

de personoplysninger, jeg har behov for, er som udgangspunkt begrænset til almindelige personoplysninger som (for)navn, fødselstid- og sted og mail-adresse. I nogle tilfælde kan oplysninger om livsbegivenheder være relevant, fx ved astrologisk 'korrektion' af dit fødselstidspunkt.

Dine personoplysninger bliver alene brugt til at kunne yde den service, du har købt hos AstroLab og til fakturering herfor. De vil ikke blive brugt til andre formål. Når du giver mig oplysninger i forbindelse med dit køb betragter jeg det som samtykke til, at AstroLab må modtage, opbevare og bruge oplysningerne i forbindelse med den konkrete service. 

Det er dine oplysninger og du bestemmer over dem

Du har til enhver tid har ret til at få indsigt i de oplysninger, jeg har om dig, få dine oplysninger rettet eller gøre indsigelse imod behandling af dine oplysninger. Du har også ret til - når som helst - at få oplysninger om dig slettet.  

Under en session er det dit eget ansvar kun at afgive oplysninger, som du ønsker, at jeg skal modtage. Oplysninger du afgiver under en session vil alene blive brugt i forbindelse med den konkrete service. En session hos mig er et fortrolighedsrum og oplysninger om dig videregives ikke, med mindre det er udtrykkeligt aftalt. 

IT-sikkerhed

Som enkeltmandsvirksomhed er det desværre nærmest umuligt at have et topsikkert og lukket system for udveksling af personlige oplysninger. Jeg vægter dog databeskyttelse højt og der er ingen uvedkommende, der har adgang til dine oplysninger, som opbevares lokalt på en adgangsbegrænset computer. 

Lydfiler og dokumenter krypteres ikke, men opbevares passwordbeskyttet og slettes efter 6 måneder, med mindre andet er aftalt. Services, der indeholder personoplysninger kan efter aftale sendes som zip-fil med adgangskode.

Pas på dine personoplysninger

Jeg vil opfordre til omtanke ved brug af ikke-sikret mail og ikke mindst sociale medier. Kontakt mig hvis du er i tvivl om hvordan vi sammen bedst kan beskytte dine personlige oplysninger.

bottom of page