Om mig - Louise Bunnage

"en jordbunden mystiker"

Jeg har egentlig altid været tilbageholdende med at kalde mig selv spirituel. Jeg betragter mig selv som en person, der er helt nede på jorden, og er typen, der har brug for håndgribelige resultater af mit arbejde. Jeg har absolut ingen guru og er heller ikke tilhænger af en bestemt filosofi.

​​

Alligevel har jeg måske nok en anderledes tilgang til livet end de fleste. Jeg har en tendens til at manifestere mennesker og situationer i mit liv på meget uhåndgribelige måder. Og i mit arbejde er det ikke ligefrem min akademiske baggrund, jeg trækker allermest på. 

Det, der i virkeligheden gennemsyrer alt det, jeg laver, er min forbindelse til noget, man kunne kalde det guddommelige, eller universet, og min oplevelse af, at alt er forbundet.

For mig er det bare en naturlig tilstand. Intet ophøjet eller hokus pokus.

​​

Måske jeg kunne kalde mig selv en jordbunden mystiker. Jeg kan godt lide at skabe bro mellem det 'guddommelige' og det jordnære. Som den hermetiske grundsætninger siger:

​​

"As above, so below

As within, so without

As the Universe, so the Soul"

​​

Alt er tilgængeligt for os, til enhver tid og på alle planer. Jeg anser det som min fornemmeste opgave at hjælpe andre til at få øje på universets uendelige muligheder.

Hvad angår 'det, jeg laver', vil jeg uddybe mine mange arbejdsområder nedenfor.

​​

ASTROLOG

Jeg grundlagde AstroLab i 2018. Lige fra begyndelsen har mit primære fokus i mit virke været astrologisk vejledning til enkeltpersoner og par. Jeg tror på, at bevidsthed er en forudsætning for at kunne skabe et liv, du elsker – og det er mit mål at støtte den proces.

​​

Udover at yde astrologisk vejledning, underviser jeg på Diplomuddannelsen i Astrologi (online) på I.C. Instituttet i København, Nordens ældste astrologiskole.

​​

Jeg holder også foredrag og events for virksomheder og ved private fester. Jeg skriver for forskellige medier (og indimellem på min blog, når jeg har tid) og er medlem af redaktionen på Horoskopbladet Stjernerne.

​​

Siden 2021 har jeg tilbudt en række andre services udover astrologi, og AstroLab er blevet en del af Universal Logic.

​​

REIKI HEALER

Jeg er certificeret Reiki-healer (i Dr. Mikao Usui's system), og min Reiki-mester er, nu afdøde, Stine Sabell.

Jeg tilbyder Reiki healing til private kunder, både i lokalerne i Nordsjælland og som fjernhealing. Jeg har også mulighed for at tilbyde healing i virksomheder, som ønsker en ordning for sine medarbejdere. 

​​

Min praksis som Reiki-healer, herunder selvhealing, har tydeliggjort, at det 'mystik' allerede er en integreret del af mit arbejde. Med mystik mener jeg i virkeligheden alt det, vi ikke kan forklare rationelt. For mig omfatter det også kanalisering, energiarbejde og numerologi, som jeg bruger i mit arbejde.

​​

JORDISK ERFARING

​​

Og så tilbage til 3D igen. Jeg er nemlig også cand.scient.soc i Antropologi og Socialvidenskab og har i en årrække arbejdet inden for uddannelse og beskæftigelse, senest som faglig udviklingskonsulent. Den røde tråd i mine såkaldt "normale" jobs er hovedsageligt jura, kommunikation og organisationsudvikling.

​​

Det, der også kendetegner min akademiske, ikke-mystiske erhvervserfaring er min passion for at formidle komplekse ting på en let tilgængelig måde. Og det er stadig det, der driver mig i dag. Jeg brænder for at gøre det nemt at skabe positiv forandring og jeg sætter en dyd i at formidle selv komplekse emner på en lettilgængelig måde. Det gennemsyrer både min vejledning og undervisning.

UNIVERSAL LOGIC ACADEMY

På Universal Logic Academy tilbyder jeg både gratis og betalte kurser inden for personlig udvikling. Jeg ønsker med kurserne, og mine services iøvrigt, at hjælpe dig til at identificere og afvikle det, der står i vejen for at du kan leve et liv, du elsker. Ved at kombinere min viden inden for astrologi, numerologi, manifestation, kanalisering og Reiki, anviser jeg ikke blot én vej, men mange veje dertil. Fælles for dem alle er, at det altid er en indre vej. 

Jeg kan hjælpe med at øge din bevidsthed, men det dig, der skaber forandringerne.  

​​

Tak fordi du læste med så langt! 

​​

​​

​​

​​

 

 

...

Har du spørgsmål til mit virke, eller ønsker du at booke en session, så tøv ikke med at kontakte mig pr mail eller telefon.

Universal Logic Academy (5).jpg