top of page

Om mig - Louise Bunnage

Jeg lever af at udvikle mennesker og organisationer. ​Jeg betragter mig selv brobygger mellem det 'spirituelle' og det jordnære. Som den hermetiske grundsætning siger:

​​

"As above, so below

As within, so without

As the Universe, so the Soul"

​​

Alt er tilgængeligt for os, til enhver tid og på alle planer. Der er intet hokus pokus omkrng det. Jeg anser det som min fornemmeste opgave at skabe bevidsthed og dermed udvikling. Det handler om at få øje på universets uendelige muligheder.

​​

ASTROLOG

Jeg grundlagde AstroLab i 2018. Lige fra begyndelsen har mit primære fokus i mit virke været astrologisk vejledning til enkeltpersoner og par. Jeg tror på, at bevidsthed er en forudsætning for at kunne skabe et liv, du elsker – og det er mit mål at støtte den proces.

​​

Udover at yde astrologisk vejledning, underviser jeg på Diplomuddannelsen i Astrologi (online) på I.C. Instituttet i København, Nordens ældste astrologiskole.

​​

Jeg holder også foredrag og events for virksomheder og ved private fester. Jeg skriver for forskellige medier (og indimellem på min blog, når jeg har tid) og er medlem af redaktionen på Horoskopbladet Stjernerne.

​​

Siden 2021 har jeg tilbudt en række andre services udover astrologi, og AstroLab er blevet en del af Universal Logic.

​​

REIKI HEALER

Jeg er certificeret Reiki-healer (i Dr. Mikao Usui's system), og min Reiki-mester er, nu afdøde, Stine Sabell.

Jeg tilbyder Reiki healing til private kunder, både i lokalerne i Nordsjælland og som fjernhealing. Jeg har også mulighed for at tilbyde healing i virksomheder, som ønsker en ordning for sine medarbejdere. 

​​

Min praksis som Reiki-healer, herunder selvhealing, har tydeliggjort, at 'mystik' allerede er en integreret del af mit arbejde. Med mystik mener jeg i virkeligheden alt det, vi ikke kan forklare rationelt. For mig omfatter det også kanalisering, energiarbejde og numerologi, som jeg bruger i mit arbejde.