top of page

Om mig - Louise Bunnage

Da min søn var omkring 7 år, spurgte jeg ham en dag: "Hvordan vil du beskrive mit arbejde?"

 

Uden tøven svarede han: "Du arbejder med magi!"

Og jeg smilede. Jeg havde ikke på nogen måde set det svar komme! men jeg kunne ikke være mere enig. Ikke i nogen ophøjet forstand. Min ascendant og 4 planeter i Jomfruen kræver både jordforbindelse og ydmyghed. Det handler nærmere om, at jeg ser den magi, der allerede er, og gør mit bedste for at dele det, jeg ser.

Som den hermetiske grundsætning siger:

​​

"As above, so below

As within, so without

As the Universe, so the Soul"

 

Dét er magi for mig. 

 

Alt er forbundet. For mig handler det om at erkende, hvad universet forsøger at fortælle os.

 

Universet har sine egne magiske måder at spejle, afsløre og støtte os.

Og universet har en fantastisk humoristisk sans! Jeg elsker når astrologien viser de mærkeligste former for synkroniteter, såsom når asteroiden Wuhan dukker op lige når den kinesiske by er på alles læber. Eller når du har en særlig tilknytning til et bestemt sted, og du opdager, at dit fødselshoroskop allerede har fortalt dig det.

ASTROLOG

Jeg tror på, at bevidsthed er en forudsætning for at kunne skabe et liv, du elsker – og det er mit mål at støtte den proces. Derfor yder jeg astrologisk vejledning til enkeltpersoner, par og grupper.

Jeg holder også foredrag og events for virksomheder og private. 

​​

I juni 2023 overtog jeg desuden ledelsen af I.C. Instituttet i København, Nordens ældste og Danmarks største astrologiskole. Jeg er stolt af at være en del af det bedste team! og vi har et fælles mål: Vi vil fortsætte med at tilbyde astrologisk uddannelse af højeste kvalitet. og efterhånden som astrologien udvikler sig, vil vi udvikle os med den.

​​​

'JORDISK' ERFARING

​​

Mit CV er mere end stjerner og energiarbejde.

 

Jeg har en BA i Antropologi og en kandidatgrad i Socialvidenskab. Jeg har i en årrække arbejdet inden for uddannelse og beskæftigelse, senest som faglig udviklingskonsulent. ​

Det, der  kendetegner min akademiske erhvervserfaring er at formidle komplekse ting på en let tilgængelig måde. Og det er stadig det, der driver mig.

TIL TJENESTE

Jeg ønsker at hjælpe dig til at identificere og afvikle det, der står i vejen for at du kan være den bedste version af dig. Jeg kombinerer min viden inden for astrologi, numerologi, manifestation, kanalisering og Reiki, Jeg anerkender, at der ikke blot er én vej, men mange veje.

 

De er alle indre veje. 

Jeg kan hjælpe med at øge din bevidsthed, men det dig, der skaber forandringerne.  

​​

Tak fordi du læste med så langt! 

Louise.

bottom of page