Fra antropologi til astrologi

Om astrolog Louise Bunnage

Set med andres øjne var astrologien nok ikke det mest nærliggende karrierevalg for mig. Jeg er opvokset i en arketypisk akademisk familie, hvor far var socialforsker og mor gymnasielærer. Og jeg gik da også, ligesom alle mine søskende, den akademiske vej - det var jo det oplagte valg! 

Men hvad der startede som en akademisk interesse for mennesker (antropologi betyder faktisk læren om mennesket), udviklede sig til en dybere interesse for det enkelte menneskes unikke perspektiver, evner og "blindspots". Det krævede, at jeg skulle overvinde mine omgivelsers fordømmende holdninger til astrologi - og ikke mindst mine egne! For hvordan kunne jeg egentlig tage et fag som astrologi seriøst? Det var på daværende tidspunkt et fag i krise, omgærdet af myter og i et vist omfang en gammeldags og deterministisk opfattelse af, hvad astrologien kan bruges til.

 

Jeg satte mig for at vise, hvad astrologien også kan - og for ikke at tage andres kritik og manglende viden om astrologi personligt. I takt med, at jeg fik øjnene op for, hvad astrologien kan når den er bedst, fandt jeg ud af, at jeg i astrologiens verden var i mit rette element. I dag kan jeg kigge på mit eget horoskop og smile lidt over alle de kvaler, jeg skulle igennem. For jeg kan nu tydeligt se både hvorfor jeg skulle blive astrolog - og hvad det var, jeg skulle lære i processen.    

Jeg tror naturligvis på, at man kan leve et fantastisk liv helt uden astrologi. Heldigvis! Men det jeg brænder for er, at skabe de bedst mulige forudsætninger for, at du kan blive bevidst om og vedkende dig dine særlige evner og træffe de rette valg i livet. Livet vil dig kun godt (tro det eller ej), men det kræver, at du løbende træffer valg, der er rigtige for lige netop DIG. Læs mere om min tilgang til astrologien her

***

Jeg stiftede AstroLab i 2018 og har siden oktober 2019 været medlem af redaktionen på Horoskopbladet Stjernerne

Jeg har beskæftiget mig med astrologi, fortrinsvis klassisk og evolutionær astrologi, siden 2008. Jeg har studeret astrologi i 4 år ved I.C Instituttet i København og har siden efteruddannet mig via selvstudium inden for evolutionær astrologi og step astrology, hvor jeg er særligt inspireret af Steven Forrest og Christopher Witecki

Derudover er jeg uddannet cand.scient.soc inden for antropologi og socialvidenskab og har i en årrække arbejdet inden for uddannelses- og beskæftigelsesområdet, senest som faglig udviklingskonsulent.

AstroLab

CVR-nummer 39 88 66 34

v/ Astrolog Louise Bunnage

Kontakt

       astrolab@outlook.dk

       26 82 36 34

Betingelser

© astrolab.dk 2019 - website design by WIX