Fra antropologi til astrologi

Om astrolog Louise Bunnage

Mit valg af astrologien som levevej er i virkeligheden et fuldstændig klassisk eksempel på vandbærerens udviklingsrejse.

'Jeg er Vandbærer'. Da jeg blev født, stod Solen med andre ord i Vandbærerens tegn. Ligesom med alle de andre dele af horoskopet, siger det dog kun i nogen grad noget om, hvem jeg 'er'. Det siger mere om, hvad min udviklingsrejse går ud på. Hvad skal jeg lære? Hvad kan jeg udvikle? og ikke mindst hvor kan jeg finde min personlige power?

- hvis altså jeg vælger det.

For at kunne træde ind i sin personlige power, at 'være sig selv', er Vandbæreren nødt til at gå egne veje. At gå mod strømmen, uanset hvor fristende det kan være at blive i noget, der giver anerkendelse eller en fed løn - eller måske bare føles som den nemmeste løsning. Det handler ikke om, at skabe oprør. Det handler om at vælge med hjertet. Også selvom det betyder, at du i en overgang må stå alene, når omgivelserne ikke forstår og måske heller ikke respekterer dine valg. 

Når du først træffer dine beslutninger fra hjertet, tiltrækker du helt automatisk mennesker, der passer til dig. 

Jeg er opvokset i et miljø, hvor astrologi mildest talt ikke var anerkendt. Det var pinligt og direkte skamfuldt for mig at fortælle, at jeg studerede astrologi og sidenhen også arbejdede professionelt med det. Jeg valgte da heller ikke den lige vej. Spørgsmålet var i første omgang ikke om jeg skulle læse på universitetet. Spørgsmålet var hvad jeg skulle læse.

Før jeg blev astrolog læste jeg derfor antropologi (der faktisk betyder 'læren om mennesket') på Københavns Universitet. Noget, jeg iøvrigt aldrig har fortrudt. Men hvad der startede som en akademisk interesse for mennesker, udviklede sig til en dybere interesse for det enkelte menneskes unikt sammensatte evner - og ikke mindst ubevidste handlemønstre, der forhindrer os i at udnytte dem fuldt ud. Og det er netop det, astrologien kan. Astrologi handler om at se 'hele' mennesket, med alt hvad det indebærer. Og få den  bedste version frem i os alle, hver især. 

Astrologien virker, om man tror det eller ej. Fordelen ved at bruge den aktivt er, at man derved bevidst kan skabe forandringer i sit liv, fremfor at tumle hovedløst gennem livet.

 

I takt med, at jeg fik øjnene op for, hvad astrologien kan når den er bedst, fandt jeg ud af, at jeg i astrologiens verden var i mit rette element. I dag kan jeg kigge på mit eget horoskop og smile lidt over alle de kvaler, jeg skulle igennem. For jeg kan nu tydeligt se både hvorfor jeg skulle blive astrolog - og hvad det var, jeg skulle lære i processen.    

Jeg tror naturligvis på, at man kan leve et fantastisk liv helt uden at være bevidst om hvordan astrologi virker. Heldigvis!

 

Men det jeg brænder for er, at skabe de bedst mulige forudsætninger for, at du kan blive bevidst om og vedkende dig dine særlige evner og træffe de rette valg i livet. Livet vil dig kun godt (tro det eller ej), men det kræver, at du løbende træffer valg, der er rigtige for lige netop DIG. Læs mere om min tilgang til astrologien her

***

Jeg har beskæftiget mig med astrologi siden 2008. Jeg er uddannet ved I.C Instituttet i København og arbejder i dag fortrinsvist med evolutionær astrologi og step astrology. Jeg er særligt inspireret af Steven Forrest (evolutionær astrolog) og manden bag den særlige step astrology metode, Christopher Witecki (spirituel astrolog). 

Jeg stiftede AstroLab i 2018, hvor mine kerne - som siden september 2021 er blevet en del af Abundance Seed, hvor jeg har udvidet mit udbud af services. Siden efteråret 2019 været medlem af redaktionen på Horoskopbladet Stjernerne

Jeg er uddannet cand.scient.soc inden for antropologi og socialvidenskab og har i en årrække arbejdet inden for uddannelses- og beskæftigelsesområdet, senest som faglig udviklingskonsulent.