Louise Bunnage - astrolog med mere

En vandbærers udviklingsrejse

'Jeg er Vandbærer'

Da jeg blev født, stod Solen i Vandbærerens tegn. Ligesom med alle de andre dele af horoskopet, siger det kun i nogen grad noget om, hvem jeg 'er'. Men det siger noget om, hvad min personlige udviklingsrejse går ud på. Hvad skal jeg lære? Hvad kan jeg udvikle? og ikke mindst, hvor kan jeg finde min personlige power? - hvis altså jeg vælger det.

Mit valg af astrologien som levevej skulle vise sig at være et klassisk eksempel på vandbærerens udviklingsrejse.

For at kunne træde ind i min personlige power, i sandhed 'være mig selv', må jeg som Vandbærer gå egne veje. Gå mod strømmen. Det handler ikke om at skabe oprør. Det handler om at vælge med hjertet. Selv når det betyder, at man i en overgang må stå alene fordi omgivelserne ikke forstår og måske heller ikke respekterer ens valg. Og uanset hvor fristende det kan være at blive i noget, der giver større anerkendelse eller en bedre løn - eller som måske bare virker som den nemmeste løsning. 

Heldigvis har jeg erfaret, at Når man træffer beslutninger fra hjertet, så tiltrækker man helt automatisk mennesker og situationer, der passer til dig. Det er Aquarius wisdom. 

Jeg er opvokset i et miljø, hvor astrologi mildest talt ikke var anerkendt. Det var pinligt og direkte skamfuldt for mig at fortælle, at jeg studerede astrologi og sidenhen også arbejdede professionelt med det. Jeg gik da heller ikke den lige vej.

Fra antropologi til astrologi

Før jeg blev astrolog læste jeg antropologi ('læren om mennesket') på Københavns Universitet. Noget, jeg iøvrigt aldrig har fortrudt. Men hvad der startede som en akademisk interesse for mennesker, udviklede sig til en dybere interesse for det enkelte menneskes unikt sammensatte evner - og ikke mindst ubevidste handlemønstre, der forhindrer os i at udnytte dem fuldt ud. Og det er netop det, astrologien kan.

 

Astrologi handler for mig om at se 'hele' mennesket, med alt hvad det indebærer. Og gennem større bevidsthed at få den  bedste version frem i os alle, hver især.  Astrologien virker ganske vist, om man tror det eller ej. Men ved at bruge astrologi aktivt, kan vi bevidst skabe forandringer, fremfor at tumle hovedløst gennem livet.

Mit rette element

I takt med, at jeg fik øjnene op for, hvad astrologien kan når den er bedst, fandt jeg ud af, at jeg i astrologiens verden var i mit rette element. I dag kan jeg kigge på mit eget horoskop og smile lidt over alle de kvaler, jeg skulle igennem. For mit horoskop viser både hvorfor jeg valgte at blive astrolog - og hvad jeg skulle lære i processen.    

Jeg tror naturligvis på, at man kan leve et fantastisk liv helt uden astrologi.

Heldigvis!

Men det jeg brænder for er, at skabe de bedst mulige forudsætninger for, at du kan gøre det ubevidste bevidst og finde styrken i alt det, du er . De valg, du løbende træffer, skal være de rigtige for lige netop dig . Læs mere om min tilgang til astrologien her

***

Jeg stiftede AstroLab i 2018.

I 2021 udvidede jeg mit udbud af services og AstroLab blev i den forbindelse del af Abundance Seed, som udover astrologi blandt andet tilbyder reiki healing.

Mine kerneområder som astrolog er astrologiske konsultationer samt foredrag og events for virksomheder og privatpersoner.  

Jeg underviser på I.C. Instituttets diplomuddannelse I astrologi (online).

Derudover løser jeg løbende opgaver for diverse medier og er medlem af redaktionen på Horoskopbladet Stjernerne.

Jeg er selv uddannet ved I.C Instituttet i København (psykologisk astrologi) og arbejder i dag fortrinsvist med evolutionær astrologi og step astrology. Jeg er særligt inspireret af Steven Forrest (evolutionær astrolog) og manden bag den særlige step astrology metode, Christopher Witecki (spirituel astrolog). 

Jeg er uddannet cand.scient.soc inden for antropologi og socialvidenskab og har i en årrække arbejdet inden for uddannelses- og beskæftigelsesområdet, senest som faglig udviklingskonsulent.

 

Jeg er desuden certificeret reiki healer.