top of page

Om mig - Louise Bunnage

Kort fortalt lever jeg af at udvikle mennesker og organisationer. ​Jeg betragter mig selv brobygger mellem det 'spirituelle' og det jordnære. Som den hermetiske grundsætning siger:

​​

"As above, so below

As within, so without

As the Universe, so the Soul"

​​

Alt er tilgængeligt for os, til enhver tid og på alle planer. Der er intet hokus pokus omkring det. Jeg anser det som min fornemmeste opgave at skabe bevidsthed og dermed udvikling. Det handler om at få øje på universets uendelige muligheder.​

ASTROLOG

Mit primære fokus i mit virke har fra begyndelsen været at yde astrologisk vejledning til enkeltpersoner, par og grupper. Jeg tror på, at bevidsthed er en forudsætning for at kunne skabe et liv, du elsker – og det er mit mål at støtte den proces. 

​​

I 2023 overtog jeg desuden ledelsen af I.C. Instituttet i København, Nordens ældste og Danmarks største astrologiskole. 

​​

Jeg holder også foredrag og events for virksomheder og private. Jeg skriver for forskellige medier og er medejer og ansvarshavende redaktør på Stjernerne.

​​​

REIKI HEALER

Jeg er certificeret Reiki-healer (i Dr. Mikao Usui's system), og min Reiki-mester er, nu afdøde, Stine Sabell.

Jeg tilbyder Reiki healing til private kunder, både i lokalerne i Nordsjælland og som fjernhealing. Jeg har også mulighed for at tilbyde healing i virksomheder, som ønsker en ordning for sine medarbejdere. 

​​

Min praksis som Reiki-healer, herunder selvhealing, har tydeliggjort, at 'mystik' er en integreret del af mit arbejde. Med mystik mener jeg i virkeligheden alt det, vi ikke kan forklare rationelt. For mig omfatter det også kanalisering, energiarbejde og numerologi, som jeg bruger i mit arbejde.

​​

'JORDISK' ERFARING

​​

Og så tilbage til 3D igen. Jeg er nemlig også cand.scient.soc i Antropologi og Socialvidenskab og har i en årrække arbejdet inden for uddannelse og beskæftigelse, senest som faglig udviklingskonsulent. ​

Det, der  kendetegner min akademiske erhvervserfaring er min passion for at formidle komplekse ting på en let tilgængelig måde. Og det er stadig det, der driver mig. Jeg brænder for at gøre det nemt at skabe positiv forandring og jeg sætter en dyd i at formidle selv komplekse emner så det er til at forstå. Det gennemsyrer både min vejledning og undervisning.

Jeg ønsker med mine services at hjælpe dig til at identificere og afvikle det, der står i vejen for at du kan være den bedste version af dig. Ved at kombinere min viden inden for astrologi, numerologi, manifestation, kanalisering og Reiki, anviser jeg ikke blot én vej, men mange veje dertil. Fælles for dem alle er, at det altid er en indre vej. 

Jeg kan hjælpe med at øge din bevidsthed, men det dig, der skaber forandringerne.  

​​

Tak fordi du læste med så langt! 

Louise.

bottom of page