top of page
stjernetegnene
- de 12 arketyper

er du interesseret i at vide mere om arketyperne i astrologien, kan du på Universal Logic Academy finde gratis videoer for hvert af de 12 tegn.

Nedenfor er en kort beskrivelse af zodiakkens 12 tegn. 

VÆDDEREN

Du er en pionér. Du går gerne forrest og opsøger hele tiden nye udfordringer. Du er meget umiddelbar og bliver hurtigt begejstret når det handler om nye projekter. Du er gerne den første til at få sat ting i gang og har en nærmest naiv tro på, at dit projekt vil lykkes. En ting er dog at sætte ting i gang - en anden er, at gøre en opgave færdig...

Du er også lederen. Du har en evne til at få folk med dig og få andre til at støtte op om dine projekter. Med dig ved roret, så sker der noget! Der, hvor andre ser forhindringer og synes, at det er umuligt, ser du udfordringer, der venter på at blive løst. Du styrer lige mod udfordringerne med oprejst pande. 

Vædderen bliver ofte kaldt  krigeren. Du et bunder dels i den udadrettede – og potentielt aggressive – energi. Dels i, at Vædderen har det, der skal til for at kunne handle hurtigt og modigt under pres. Og det er nødvendigt – for Vædderen har en tendens til at tiltrække pressede situationer.

Den dybere betydning af Vædder-energien handler om at udvikle mod. At vælge dine kampe med omhu, men at kæmpe for det, der er vigtigt. At bestemme over dit eget liv. Nøglen er, at gøre det, du har behov for – uanset den modstand, du møder. Hvis denne energi bliver undertrykt, glemmer du dig selv, og kan i stedet blive mere pleaser-agtig.