top of page

De 12 stjernetegn

Maanesten har ved lancering af deres smykkekollektion 'Zodiac' udgivet en video for hvert stjernetegn

I slutningen af december 2020 lancerede Maanesten smykkekollektionen 'Zodiac', hvor alle zodiakkens 12 tegn bliver hyldet.


Jeg fik i den forbindelse lov til at fortælle lidt om tegnene i 12 korte videoer. Så er du interesseret i, at vide mere om de 12 tegn, kan du finde links til de enkelte videoer nedenfor. Du kan desuden finde korte beskrivelser af tegnene her på min hjemmeside.


Det er selvfølgelig oplagt at lytte til dit soltegn (stjernetegn) . Men det kan også være nyttigt fx at lytte til tegnet på din ascendant (det filter, du oplever verden igennem) og dit månetegn (dine grundlæggende følelsesmæssige behov). Hvis du har brug for hjælp til, hvordan du kan slå dit horoskop op og finde ud af, hvor eksempelvis din måne er i dit fødselshoroskop, så se her.


De 12 tegn - 12 arketyper

Tegnene i zodiakken repræsenterer 12 arketyper, og du er naturligvis andet og mere end fx dit stjernetegn. Men ved at forstå de 12 arketyper, kan du få en bedre forståelse af din grundlæggende identitet (Solen), dine følelsesmæssige behov (Månen), din kommunikationsstil (Merkur), dit temperament (Mars) og så videre.

I videoerne har jeg især fokus på styrkerne hos de 12 tegn og det, som de hver især har potentiale for at udvikle. Jeg kommer også ind på nogle tendenser, der kan være mindre hensigtsmæssige, og ikke mindst hvad du i stedet bør rette dit fokus imod.


Klik på de enkelte tegn nedenfor og se videoerne:


Seneste blogindlæg

Se alle

Glædelig jul

Comments


bottom of page