top of page

Velkommen til AstroLabs hjemmeside

Opdateret: 9. jul. 2019

- i ny og revideret udgave

Jeg erkender det - astrologien virker! Det er en erkendelse, jeg har haft i mere end 10 år, men transitter fra blandt andet Pluto og Uranus skulle give mig et kærligt skub bagi før jeg turde sige det højt.


Jeg sprang for alvor ud som selvstændig astrolog mens den nordlige måneknude var i Løvens tegn (hvilket den for øvrigt også er i mit personlige horoskop) og stiftede i 2018 AstroLab. "Følg dit hjerte" er løvens fornemmeste budskab - og jeg forsøger fortsat at leve op til det hver dag.

2017 og 2018 har nok for de fleste været nogle år præget af afslutninger og en fornemmelse af, at "nu er det nok". Der blev ryddet godt og grundigt ud i relationer, attituder, adfærdsmønstre - og selvopfattelser. 2019 er det, jeg ofte har kaldt en overgangsfase - en periode, hvor vi måske nok stadig er lidt i limbo-land. Nogle har måske stadig en fod i hver lejr, så at sige, men de fleste af os ved godt, at der er nye tider på vej, selvom følelsen kan være præget af en vis uvished; "we ain't seen nothing yet", right? De fleste af os har nok allerede taget stilling til hvilket hold, vi er på; hvad vi står for og hvilken retning, vi ønsker at gå. Noget nyt er ved at tage form. Men præcis hvad det er, kan vi nok først sige mere om i 2020.


En tid i forandring

Den tiltagende konjunktion mellem Pluto og Saturn i Stenbukkens tegn er en af de helt store astrologiske indflydelser i 2019 og starten af 2020. Autoriteter, meningsdannere, strukturer og rammer er i gang med at blive defineret på ny. Det samfund, vi kender i dag er under forandring og du er med til at bestemme hvordan det skal se ud.

Måneknuderne er nu i Stenbukken/ Krebsens tegn. Det er tid til at være tro mod det, der føles rigtigt. At gøre op med fastlåste rammer og strukturer, der er for rigide eller ikke længere fungerer og i stedet sætte omsorg på dagsordenen. Selvomsorg og omsorg for dem omkring os. Sårbarhed. Vi skal mærke, at vi lever. Uranus i Tyren og Chiron i vædderen er to andre game-changers i denne tid. Uranus udfordrer de kommende år samtidig hvilke værdier, der er de fremherskende og hvad der egentlig giver DIG værdi. Personoplysninger har med Uranus' indtræden i Tyren så sandelig fået en hel ny status - og klimaet, vores jord, er også noget, vi ser anderledes på end før. Chirons budskab går måske endnu tættere på. For accepterer du egentlig dig selv, helt som du er? Og tør du stå frem, sårbar og fejlbarlig?


AstroLabs hjemmeside har fået et facelift og nye funktioner

AstroLab er også under forandring. Jeg startede med primært at skrive indlæg på Facebook, hvorefter jeg startede med at udbyde astrologi-rapporter og -sessioner. Porteføljen har dog udvidet sig siden og jeg udbyder nu mere specialiserede ydelser såsom årshoroskop, månetegns-session og astrologisk korrektion. Jeg deltager også ved polterabend og andre events. Jeg ønsker desuden, at AstroLabs hjemmeside skal være en platform for læring. AstroLearning er en ny funktion, hvor der løbende vil komme indlæg for dem, der gerne vil vide mere om astrologi. Derudover afholder AstroLab kurser, foredrag, workshops og webinarer, hvor du kan lære meget mere om astrologi og hvad den betyder konkret for dig.


Jeg har med det nye logo og den nye hjemmeside skabt noget, som jeg synes afspejler det, AstroLab er i dag. Det handler om, at vi sammen kan skabe den bevidsthed, der gør, at du kan skabe præcis det liv, du ønsker.


Læs mere om AstroLab her.
Velkommen til AstroLab!

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page