top of page

Tid til at skrive slutningen om

Dagens nymåne er din mulighed for at forny troen på dig selv og en bedre fremtid


Nymånen i 4° Skytten er den 2. i rækken af hele 6 nymåner i 4°. Sidste måned, den 28. oktober, havde vi nymånen i 4° Skorpionen. Den næste nymåne i 4° - som samtidig er en solformørkelse - er i Stenbukken og finder sted d. 26. december . I det nye år har vi en nymåne i 4° Vandbæreren den 24. januar 2020, nymånen i 4° fisken den 23. februar og, til sidst, nymånen i 4° Vædder den 24. marts.


Alt der er 4°, 13° eller 22° i et tegn, er præget af indsigt, forandring, pludselige skift og en fornemmelse for hvad, der hører til og hvad der ikke hører til. Specifikt for 4° gælder det, at det er på et personligt, ofte indre plan. I hvert fald til at starte med.


Efter en periode med Solen i Skorpionen, hvor Mars og Merkur fortsat befinder sig, er vi blevet mere bevidste om hvor vores grænser går eller bør gå. Både hvad angår dem, der skulle løsnes lidt op og dem, der skulle ridses skarpere op. Der har været en intens og overvejende indad skuende periode.

I Skytten er det helt anderledes. Skytten har indimellem ry for at være lidt af en jubeloptimist. Det er fordi Skytten er kendetegnet ved at se fremad, sigte "opad" og med humor og gå-på-mod søge nye græsgange. igen og igen. Skytten er nysgerrig og videbegærlig - og har brug for at finde MENING med livet.


Nymånen i 4° Skytten handler om at genbesøge denne mening. Hvad tror du på? Og, her i starten af tegnet, tror du på dig selv? Hvilke fortællinger (Skytten) fortæller du dig selv, om dig selv og dit liv? Stemmer de stadig overens med den, du er i dag? Og det, som du tror på når ingen andre end dig selv har noget at skulle have sagt? TRO handler om, at kunne MÆRKE hvad dit HJERTE fortæller dig, er sandt. Det handler ikke om religiøsitet. Det handler om at vide det, før du har erfaret det. Det er selvfølgelig her jubeloptimisten og illusionerne kan komme ind i billedet. For det kræver øvelse at mærke forskellen mellem blind tro og luftkasteller på den ene side og på den anden side det, hjertet ved.


Dagens nymåne er blot ét skridt på vejen mod nye tider. Og vi ved, at der er nye tider på vej, blandt andet grundet Saturn-Pluto konjunktionen i 22° Stenbukken i januar (= 4). Dog er det et vigtigt skridt. For det handler om troen på dig selv.


Nymånen rækker hånden ud til Chiron i 1° Vædder, der handler om, at du skal elske dig selv for den, du er. Du har lige nu chancen for at vise - over for dig selv - at du tror på dig selv og er parat til at tilgive de fejl, du tidligere har begået og dine såkaldte fiaskoer. Det er fortid. Du kan ikke bruge det til noget nu. Du har vigtigere ting for, og du opnår det kun hvis du giver dig selv en chance. Forestil dig hvordan du ville opmuntre en anden, der stod i dit sted. Og hvor irriteret du ville blive hvis en anden med dine gaver ikke udnyttede dem.


Jeg tror på dig <3 Men kun hvis du også selv gør ;-)
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Glædelig jul

Comments


bottom of page