top of page

Et kapitel afslutter - og et nyt begynder

Opdateret: 4. dec. 2021

Solformørkelsen i 12 Skytten kan være game changeren, som du ikke havde set komme

Selvom den totale solformørkelse d. 4. december 2021 kun er synlig på Antarktis, er betydningen af formørkelsen ikke mindre af den grund. Den markerer ikke alene slutningen på årets sidste eklipsesæson. Den markerer også slutningen på de budskaber Skytte-Tvillinge aksen har haft med sig siden den første eklipse i juni 2020.


Har du stadig det samme syn på livet, verden, dine medmennesker, dit job, dig selv som før juni 2020? Eller har din nysgerrighed og fakta ført dig nye steder hen og åbnet dig for alternative synspunkter? Lærings-loopet er i hvert fald ved at afslutte, så hvis du har siddet og rokket ovre i hjørnet i din gyngestol uden at løfte øjnene lidt, er det tid til at komme op af stolen.


Har du planeter/akser omkring 10-14° Skytten (Nymånen) eller 0-2° Skytten/Tvillingen (måneknuderne) er denne solformørkelse særligt væsentlig for dig, men også eksakte oppositioner eller kvadrater til formørkelsen kan være effektfuld. Uanset hvad, så vær åben over for - måske uventede - beskeder eller informationer du måtte modtage omkring solformørkelsen, uanset hvor upraktiske eller udfordrende de måtte virke. Der kan være værdifuld viden omkring din fremtid gemt her.


Jeg har lavet en video, hvor jeg taler om betydningen af solformørkelsen, der finder sted lørdag morgen, d. 4. december. Du kan se den her.


***

En solformørkelse er total når den er max. 9°55' fra en af måneknuderne. Den kan dog også være total helt op til 11°15' fra måneknuderne, men kan også være partiel. Denne totale solformørkelse er i den sidste gruppe. En måneformørkelse (ved fuldmåne) kan dog kun ske når måneknuderne er langt tættere på. Måneformørkelsen d. 19. november var kun ca. 4° fra måneknuderne og kunne principielt set godt have været en total måneformørkelse. Dog var den en partiel måneformørkelse.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Glædelig jul

Comentários


bottom of page