top of page

Din ideelle partner

Hvem er du tiltrukket af, hvem kan du lære noget af og hvem fuldender dig? Det hele står i dit horoskop.

Vi er i Vægtens tegn lidt endnu, som i høj grad handler om relationer - og balance. Balance som måske nok kan være svær at skabe, men er netop det, som vægten tilstræber. Der, hvor du har vægtens tegn i dit horoskop, har du formentlig haft dit at kæmpe med. Det er ikke ualmindeligt at se ubalancer og konflikter her, selvom man ellers kunne tro, at Vægten/ Venus handler om lutter idyl. Men nøglen er, at du (inden i dig selv - ikke hos de andre) finder roen. Ligevægten, kunne man sige. Så er vægten i sit rette element.


Som astrolog får man ofte spørgsmål, der på en eller anden måde handler om kærlighed og parforhold. Det samme kan i øvrigt sikkert siges for mange andre fagpersoner i de "bløde" fag, der har med mennesker at gøre. Det er jo også temmelig væsentligt, hvem man vælger at dele sit liv med, ikke sandt? Men spørgsmål som: "Hvornår møder jeg en mand/ kvinde?" er faktisk betydeligt mindre komplekst at besvare som astrolog end "Hvem er den rette for mig?"


Der er en grund til, at ægte kærlighed er svær at finde. Vi er alle unikke og komplekst sammensat - og søger en partner, der værdsætter alt dét, og samtidig er elskelig netop som han/ hun er! Okay, det handler også om kompromiser (tilbage til relationernes tegn, Vægten) - men der er forskel på kompromis'er som "Okay, lad os male badeværelset pink, hvis det vil glæde dig" og at skulle gå på kompromis med den, du er. Eller for den sags skyld at acceptere fysisk eller psykisk vold for at bevare "harmonien".


Personligt tror jeg, at det vigtigste i et forhold er, at begge parter kan være tro mod den, de er. Såre enkelt. Og det er denne tilgang, jeg bruger i astrologien. Men er tiltrækning og seksuel kemi så ikke vigtig? Jo da, men det følger gerne med helt automatisk. For hvis du nu er helt ærlig (jeg skal nok lade være med at sladre til nogen), er sand intimitet så ikke mere sexet end en fræk krop? (En dobbelt whammy er selvfølgelig også helt i orden) ;-)


Men alt handler jo om perspektiv - og hvad du lægger vægt på i sex, kærlighed og parforhold kan ses i dit personlige horoskop. Det er et stort emne, men læs videre hvis du vil have nogle hints til, hvor du skal kigge.


Hvad er du tiltrukket af? Placeringen af din Venus (for mænd) eller Mars (for kvinder) siger meget om hvad, der tiltrækker dig. Det er din indre drømmepartner, kunne man sige. Det skal naturligvis ikke tages så bogstaveligt, at du med Venus eller Mars i fx Skorpionen eller Skytten, drømmer om en partner, der er Skorpion eller Skytte. Men det er de kvaliteter, du er tiltrukket af. Altså en intens, lidenskabelig og magnetisk personlighed (skorpionen) eller en humoristisk, eventyrlysten og nysgerrig type (skytten).


7. hus - huset for (blandt andet) ægteskab

Tegnet på din 7. husspids (dvs. descendanten - stik modsat din ascendant), placeringen af den planet, der er forbundet med tegnet (fx Uranus hvis descendanten er i Vandbæreren eller Mars hvis den er i Vædderen) samt eventuelle planeter i 7. hus siger meget om hvem, du så rent faktisk møder - og karakteren af jeres forhold. Det siger dog mindre om, hvorvidt du udlever skyggesiderne eller det højere udtryk (Som eksempel kan Neptun være såvel alkoholikeren, stofmisbrugeren eller den illusoriske som romantikeren, kunstneren eller den kærlige/ spirituelle).


Og så er der Juno - asteroiden for ægteskab, som den bliver kaldt. Juno repræsenterer "den ideelle partner". Igen, ikke bogstaveligt talt partneren, men de kvaliteter, som er nødvendige for, at du kan binde dig i et livslangt/ langvarigt forhold. Der, hvor en partner kan understøtte dig og magi kan opstå. Det her handler ikke om lyst og fysisk tiltrækning - men hvad der skal til, for at et forhold er godt for dig på den lange bane. Jeg skulle til at skrive "holder" på den lange bane - men at et forhold holder, er ikke nødvendigvis det samme som at det er godt. Det er dog en helt andet historie..


For at vende tilbage til det (efter min mening) vigtigste. Ovenstående er bare et udsnit af, hvor jeg som astrolog kan finde svarene på spørgsmål, der handler om din partner. Men i virkeligheden ved du, at du har fundet den rette partner, når du kan være dig. Placeringen af din Sol siger meget om den, du er. Det, der giver dig energi og livsgnist (jeg skal nok skrive mere om arketyperne på et tidspunkt..). Den rette partner for dig understøtter den, du er og giver dig plads til at være dig. Placeringen af din Måne fortæller om dine allerinderste behov. Om hvad du har brug for, for at være glad og i balance. Det siger næsten sig selv, at det er her, hos dig selv, du finder svarene. Og helt ærligt, tror du så ikke også, at den rette for dig vil synes, at du er mere sjov, dejlig, interessant, levende og givende når du får lov til at være den bedste version af dig selv?


Du kan møde mennesker, som skal lære dig en vigtig lektie, men som ikke nødvendigvis skal være en livslang partner. Omvendt kan du også møde "den rette", men hvor timingen ikke er den rette. Med tålmodighed vil du kende forskellen. <30 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Glædelig jul

Comments


bottom of page