top of page

Udsat grundet covid-19

|

AstroLab

Månefaser

Hvilken betydning har månens faser i et astrologisk perspektiv? Og hvad betyder det, at du er født under en bestemt månefase?

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Månefaser
Månefaser

Tid og sted

Udsat grundet covid-19

AstroLab, Torupvejen 69, Hundested, Danmark

Om eventet

Månens fase defineres ud fra månens placering i forhold til Solen og Jorden. Månen lyser ikke i sig selv, så når vi kan se mere eller mindre af Månen, er det fordi Solen oplyser Månen. Når der eksempelvis er nymåne, er Månen placeret mellem Jorden og Solen og dens mørke side vender mod jorden. Astrologisk set er Månen og Solen i konjunktion. Under en fuldmåne er Jorden placeret mellem Månen og Solen og Månen set fra Jorden er fuldt oplyst. Astrologisk set er Månen og Solen her i opposition, altså 180° fra hinanden. 

Det har længe været kendt, at Månen har en dyb indflydelse på naturen, vores bevidsthed og vores krop. Nogle astrologer har endda forsket i og set mønstre i aktiemarkedet baseret på månens faser. Månens aktuelle fase kan sige noget om hvordan vores kollektive bevidsthed er påvirket. Men også månens fase i dit personlige horoskop er væsentlig. Relationen mellem Månen og Solen i dit horoskop er en af "hemmelighederne" bag en succesfuld kombination af din personlighed og dit følelsesliv. Månefasen kan fortælle om din følelsesmæssige grundenergi, men anviser også hvad du har brug for for at kunne være følelsesmæssigt i balance og glad for livet.  

Hvis du ønsker at vide hvilken månefase, du er født under og hvad det betyder for dig, har mulighed for at sende dine fødselsdata forud for begivenheden eller medbringe oplysningerne på dagen.   

Der tages forbehold for ændringer.  

Tilmelding nødvendig.    

Billetter

  • Månefaser

    350,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page