top of page

AFLYST grundet covid-19

|

Gjethuset

Livsstilsmesse i Gjethuset

Kom forbi min stand når Gjethuset holder livsstilsmesse d. 23.-24. maj 2020. Her kan du for billige penge få en kort læsning af dit horoskop.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Livsstilsmesse i Gjethuset
Livsstilsmesse i Gjethuset

Tid og sted

AFLYST grundet covid-19

Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300 Frederiksværk, Danmark

Om eventet

For første gang åbner Gjethuset dørene op for en forårsmesse med fokus på livsstil - og AstroLab har fået en stand. Så hvis du har lyst til at snuse til hvad astrologien kan, så kom forbi min stand og få en kort snak om dit horoskop til en god pris. Der er noget for enhver smag, så uanset om du kigger forbi min stand eller ej, er jeg sikker på, at du får en god oplevelse. Jeg glæder jeg mig i hvert fald til nogle rigtig hyggelige og spændende dage!

Idéen til messen opstod ved Gjethusets julemarked med 2500 gæster, hvor nogle stadeholdere foreslog at lave en messe eller anden form for event i foråret. Det har Gjethuset siden arbejdet videre med og arrangerer nu den første livsstilmesse den 23.-24. maj 2020. 

Gjethuset er Halsnæs' kultur- og musikhus i Frederiksværk, hvor du kan opleve koncerter, udstillinger, teater, holde møder og events etc.  Se mere på gjethuset.dk

Del dette event

bottom of page