top of page

Udsat grundet covid-19

|

Foreningen Ekliptika

Foredrag: Step astrology - en nøgle til personlig udvikling

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Foredrag: Step astrology - en nøgle til personlig udvikling
Foredrag: Step astrology - en nøgle til personlig udvikling

Tid og sted

Udsat grundet covid-19

Foreningen Ekliptika, Ringstedgade 6, kld., 2100 København Ø

Om eventet

Kom til foredrag hos Ekliptika på Østerbro, hvor jeg fortæller om step astrology. 

  

Man skal ikke kende meget til astrologi for at vide, at en person, der er født eksempelvis i Krebsen tegn indeholder meget mere end blot Krebsens egenskaber. Seriøs astrologi, uanset retning, forholder sig til et horoskop i sin helhed og nuancerne er nærmest uendelige. Det er derfor også tvivlsomt, at der findes astrologer, der mener, at man kan komme omkring hele horoskopet i løbet af én session.

En begrænsning, som astrologer kan løbe på er, at en persons bevidsthedsniveau ikke kan læses direkte ud af horoskopet. Et horoskop er dynamisk og kan bruges forskelligt, afhængigt af den enkeltes frie valg og personlige udvikling. Spørgsmålet bliver dermed: Hvordan udfolder horoskopet sig i praksis? Og dernæst: Hvordan kan personen udvikle sig og udleve det højeste udtryk af sit horoskop?

Step astrology bidrager med en relativt lavpraktisk tilgang til personlig udvikling. Der er forskel på at udleve en Sol i 7° Krebs og en Sol i 23° Krebs. Lige så vel som der er forskel på hvordan Merkur i henholdsvis 8° og 16° Stenbukken udtrykker sig. Nøglen ligger i gradtallene og den individuelle vej til personlig udvikling, der ligger implicit heri.

Step astrology er udviklet af den amerikanske astrolog Christopher Witecki og er blandt andet inspireret af numerologi.

Ekliptika er en interesseforening for astrologi-interesserede på alle niveauer. Blandt medlemmerne er såvel professionelle astrologer som absolutte amatører - og begge parter er lige velkomne! Foreningen har foredragsaktiviteter med inden- og udenlandske astrologer, debat- og oplægsaftener, et bibliotek med udlån til medlemmerne, og udgiver et nyhedsbrev fire gange om året.

Læs mere på ekliptika.com

Del dette event

bottom of page