top of page

tors. 27. jan.

|

København

Foredrag om 2022. Om potentialet for spirituel opvågnen – og lidt om risikoen ved at sove over sig

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Foredrag om 2022. Om potentialet for spirituel opvågnen – og lidt om risikoen ved at sove over sig
Foredrag om 2022. Om potentialet for spirituel opvågnen – og lidt om risikoen ved at sove over sig

Tid og sted

27. jan. 2022, 19.00 – 21.00

København, Teglværksgade 37, 2100 København, Danmark

Om eventet

Sammenlignet med 2020-21 ser året 2022 måske ved første øjekast ud til at ville gå stille af sig. De sidste par år har budt på flere større astrologiske begivenheder. Nye cykler er påbegyndt og det, som engang var, er så småt ved at gå i opløsning. Ved årets start er vi på mange måder fortsat i en tilstand af kaos og opbrud – en trend, som vi kommer til at se mere til i 2022. Men 2022 har også meget andet at byde på og ser ud til at blive et væsentligt år, såvel kollektivt som individuelt. Der er globale omvæltninger i støbeskeen og i 2022 vil strukturelle forandringer blive mere konkrete og mærkbare. På det individuelle plan er det ligeledes et år, hvor det, der hidtil har været en idé nu kan blive udmøntet på et praktisk plan. Forenkling, bæredygtighed og fællesskab er nogle af nøgleordene.

2022 byder på den ene side på tiltagende udfordringer hvad angår bl.a. økonomi, miljø/ klima, styreformer og (u)balancer mellem ansvar og frihed – men giver samtidig et hint om muligheder for at skabe reelle forandringer. Splittelsen, som vi ser i dag, kan på den ene side vokse, men 2022 bringer på den anden side et potentiale for at se, hvad der forbinder os. Året bringer en unik mulighed for spirituel opvågnen, hvor kærlighed og medmenneskelighed kan bringe os tættere på hinanden frem for at skabe større splittelse.

Astrologien viser hvor mulighederne for udvikling er størst – og hvor der er risiko for, at de samme indflydelser kan komme til udtryk på en mere uhensigtsmæssig måde. Vi vil ved dette foredrag diskutere hovedindflydelserne i 2022. Resten er op til vores frie vilje.

NB. Tilmelding 

Tilmelding skal ske på tilmelding@asel.dk. S.U. her på siden er ikke nødvendig. 

Del dette event

bottom of page