top of page

ons. 03. jun.

|

Foredrag hos Ekliptika - online via ZOOM

Foredrag: Nye cyklusser - nye tider

2020 markerer på en gang afslutningen på én æra og begyndelsen på en ny. Meld dig til dette online foredrag og hør mere om hvad vi kan forvente og hvordan vi hver især kan forberede os på nye tider. Tilmelding via ekliptika.com

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Foredrag: Nye cyklusser - nye tider
Foredrag: Nye cyklusser - nye tider

Tid og sted

03. jun. 2020, 19.00 – 21.00

Foredrag hos Ekliptika - online via ZOOM

Gæster

Om eventet

Vi lever i en historisk tid. På tærsklen til en ny tidsalder, hvor kampen om frihed, lighed og fællesskaber i stigende grad vil erstatte idealer om selvrealisering og eksponentiel vækst. Der er tale om et kæmpe skifte, som har betydning såvel på det personlige plan som politisk, kulturelt og socioøkonomisk.

Astrologisk afspejles udviklingen i, at både større og mindre cyklusser afslutter og begynder. 2020 markerer på flere måder et historisk vendepunkt, hvor der er sammenfald mellem flere nye begyndelser. Dog er der naturligvis tale om en langvarig og gradvis udvikling.

Konjunktionen mellem Jupiter og Saturn i december 2020 markerer slutningen på én 200-årig cyklus og begyndelsen på en ny. Men hvordan bruger vi tiden frem til konjunktionen, så vi er bedst muligt rustet til fremtiden?

Ekliptika er en interesseforening for astrologi-interesserede på alle niveauer. Blandt medlemmerne er såvel professionelle astrologer som absolutte amatører - og begge parter er lige velkomne! Foreningen har foredragsaktiviteter med inden- og udenlandske astrologer, debat- og oplægsaftener, et bibliotek med udlån til medlemmerne, og udgiver et nyhedsbrev fire gange om året.

Læs mere på ekliptika.com

Grundet covid-19 har Ekliptika flyttet sine foredrag online, så du behøver ikke at tage til Østerbro for at deltage. Du skal blot oprette en zoom-konto - og det er super nemt!

Del dette event

bottom of page