top of page

Nymånen i Vægten - et væsentligt vendepunkt i dine relationsmønstre

Afspejler dine relationer den, du er?

Indlægget i PLAN IT om Nymånen den 6. oktober 2021 blev lidt langt, så jeg deler det også her. Enjoy <3 Er du allerede medlem af PLAN IT, så stil gerne spørgsmål til nymånen direkte i medlemschatten :-)


Nymånen i Vægtens tegn lægger op til fundamentale forandringer i dine relationer. Det er ikke nødvendigvis en nem forvandling - men nymånen kickstarter en proces, som handler om at skabe bedre og mere autentiske relationer.


I 2021 er du sandsynligvis kommet tættere på en mere ærlig og autentisk version af dig selv. Du har gennemgået en længere periode, hvor gamle temaer har været oppe og vende, og du har fundet din vej igennem det. Du er måske nået til et punkt, hvor din personlige healing har givet dig en dybere accept af din rejse. Nu er tiden kommet til, at den udvikling skal afspejles i dine relationer.


Der kan være konflikter og "oprør" i luften - i dine relationer, dit samarbejde med andre og i det hele taget i din kontakt til din omverden. Du har forandret dig - og du er ikke den eneste. Du er blevet mere bevidst om, hvad du ønsker dig af livet og af dine relationer - og det samme gælder (måske) de andre. Hvordan harmonerer dine ønsker og deres? Er der ligevægt eller ubalance? Enhver ubalance og uenighed bliver tydelig og formålet er, at gøre noget ved den. Træk vejret, tæl til ti og mærk efter hvad du har behov for.


Mere generelt kan uenigheder, konflikter og oprører også udspille sig politisk, som dramatiske opgør og politiske slagsmål. På det personlige plan kan det dog være mere subtilt. Men du er ikke i tvivl om, hvad der skal gøres og vil nok tydeligt blive draget mod handling. Manglende handling tæller i den forbindelse også som handling.


Det er ikke kun dine en-til-en relationer, det handler om. Den måde, du forholder dig til omverdenen og til emner omkring autenticitet, frihed, lighed, balance og retfærdighed - eller selvsagt det modsatte. Uenigheder kommer for dagens lys og kan kulminere i pludselige handlinger eller, i sit laveste udtryk, direkte aggressiv adfærd.


I sit højeste udtryk er det dog en nymåne fuld af empowerment. Det handler om, at du nu må handle på det, der ikke fungerer, hvilket kan være i en bestemt relation eller generelt i dine relations- og tilknytningsmønstre. Du fortjener ligeværdige relationer. Du fortjener, at kunne være dig selv 100 %. Du fortjener at blive inspireret og opløftet gennem dine relationer. Hvis du ikke oplever det, så har du nu en gylden mulighed for at så frøene for, at det er sådan, dine relationer skal være fremover.


Sig det højt, gør noget, ændr din egen adfærd. Din adfærd skal afspejle den type relationer, du ønsker at indgå i. Skab balancen indefra, uden at gå på kompromis med den ved at please andre eller skabe en kunstig "balance" ved altid at sætte andre først.


Du sætter noget nyt i gang i dag, men det er nok primær dine handlinger, der ændrer sig. Ikke emnet, det drejer sig om. Det er et vendepunkt i noget, der har været længe undervejs. Der kan dog være et element af noget helt uventet - måske er det det, der får dig til at handle? Det kan også være, at dine handlinger netop får nogle uventede sandheder frem. Uanset hvad det måtte være, er det for at give dig et skub videre i den rigtige retning.


Nymåner handler om at så nye frø, som kan få lov at vokse. Dog er det ikke en god dag at lancere noget eller starte noget helt nyt op. Start i det små og hav fokus på hvilke handlinger, der kan skabe større indre balance i dit liv. Det er ok, at ændringen er radikal eller anderledes - så længe, du handler med kærlighed og med din indre balance for øje. Ikke den ydre, picture perfect "balance", men den rare følelse indeni, der får dig til at sukke dybt af bar glæde og lettelse <3


---

Nymåne (Sol og Måne i konjunktion) i 13 Vægten, eksakt kl. 12.06 (Kbh) d. 6. oktober.

- i konjunktion med Mars i 13 Vægten

- i opposition til Chiron i 10 Vædderen

- i kvinkuns til Uranus i 13 Tyren


Merkur retrograd i 20 Vægten i konjunktion med asteroiden Pandora i 22 Vægten og i trigon til Jupiter i 22 Vandbæreren.


Pluto i 24 Stenbukken stationerer direkte (efter at have været retrograd siden 28. april 2021). 24/6 = "fremtidige relationer"


Pluto i 24 Stenbukken kvadrat Eris i 24 Vædderen (som har foregået 2019-2021)


Numerologisk en 6'er dag, hvilket i sig selv skaber en vis stabilitet - 2 fremtrædende 12/3, er dog et rødt flag ift. at sikre, at selvbebrejdelse og frygt ikke tager overhånd.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Glædelig jul

bottom of page