top of page

Nye fortællinger

Uventede muligheder? Kursændringer? Overraskende nyt? Så er du på rette vej.


2020. Vi har længe forberedt os på, at året 2020 ville kræve noget særligt af os. Eller måske nærmere noget NYT. Nye handlemåder, nye tankemønstre og nye måder at behandle os selv (og andre) på. Uden helt at vide hvad der konkret ville udløse det, ville 2020 være et historisk år, der markerede et “før” og “efter”. Et år, hvor vi ville få behov for den læring, der lå i de foregående år. Det er i hvert fald det, jeg har trættet mine trofaste læsere med gennem de senere år.

Men nu er vi jo over halvvejs igennem 2020, og hvad er lige meningen med den kaos, der tilsyneladende hersker? Jo jo, det er da en historisk tid, det kan både virologer og økonomer vist også bekræfte. Men til hvilken nytte, kan man spørge sig selv? Og hvad var meningen med den, for mange, temmelig heftige periode især i 2017, 2018 og 2019? Hvorfor skulle man dog tro, at der er bedre tider forude?

De seneste år har for mange været udfordrende. Gammel bagage (læs: karma) dukkede op til overfladen og skabte måske kaos, drama eller opbrud i dit liv. Det var på forskellig vis tid til at gøre op med fortiden og gamle mønstre én gang for alle. Okay, det kan naturligvis siges at være en oversimplificering. I årene 2017-2019 (og stadig i 2020) har vi ikke desto mindre haft nogle helt unikke betingelser for at gøre op med uhensigtsmæssige handlemåder, tankemønstre, relationer mv., som førhen hæmmede os. Forhindrede os i, at være den bedste version af os selv. Kort sagt (og her mener jeg meget kort sagt!) mener jeg, at de foregående år var øjenåbneren. Det, der skulle få os til at indse, at vi skal sætte barren højere. Gå efter noget bedre. Her mener jeg i spirituel forstand. Altså at gå efter at være GLAD og fuld af BEGEJSTRING og KÆRLIGHED. Det er min personlige opfattelse af spiritualitet, din er måske en anden. Min pointe er blot, at det handler om, hvordan du har det. Indeni. Og dermed selvfølgelig også hvad du (som en hel naturlig følge heraf) giver til verden. At gå efter noget bedre handler med andre ord ikke om at få et job, der giver en bedre hyre, at få det perfekte hjem eller den smukkeste kæreste. Ikke at der er noget galt med det, det handler bare om noget andet.

Her står vi så. Vi er over halvvejs igennem 2020 og vi er slet ikke færdige med overraskelserne endnu. Der er en hel masse mere på tapetet, set i et astrologisk perspektiv. Spørgsmålet er i høj grad hvordan vi reagerer på den uvished og det kaos, der præger denne tid.

Reagerer du med frygt eller tillid?


Står du stærkt i dig selv, med tillid til at “det nok skal gå” - eller måske nærmere, at bedre tider venter? Eller frygter du det uvisse? Søger at få kontrol over en situation, som du ikke kan kontrollere? Måske er det en proces. For har du levet i frygt eller søgt at kontrollere (eller været kontrolleret af) din omverden, er det ikke sådan lige fra den ene dag til den anden, du kan “give slip”. Og det er okay. Bare vid, at dørene vil åbne sig når du når dertil. Frygten er den, der lukker dørene.

Grib chancen Det, jeg egentlig ville frem til var, at denne uge (samt slutningen af sidste uge og starten af næste uge) er særligt potent. Det, som 2020 som helhed handler om, er efter min mening, at forberede os på de nye tider. At sætte en ny kurs så at sige. At tage afsked med det gamle liv. Livsfilosofien, der ikke holder længere, relationerne, der ikke giver dig energi, jobbet, der ikke nærer din sjæl. Og - ikke mindst - at sige farvel til et liv, hvor du ikke værdsætter dig selv tilstrækkeligt. Og i stedet sætte nye mål, der kommer direkte fra hjertet. Altså, oversat, som gør dig GLAD og giver dig en følelse af MENING. Og som du er villig til at lægge en masse energi i. Med respekt for de fortsat mange planeter i Stenbukken; hvad du er villig til at arbejde hårdt for? Hvad vil du bruge din tid på? Og nej, dine mål behøver ikke at være relateret til din karriere. Et kærligt ægteskab kræver fx også både tid og "arbejde”. Sundhed kommer heller ikke af sig selv. Og listen er uendelig.


Tiden lige nu er spækket med astrologisk sprængfarlige, skæbnenetonede, magiske - vælg selv - aspekter! Måske du allerede har oplevet, at en ny (og formentlig uventet) mulighed dumpede ned i hatten på dig? Eller måske du blot oplever en tiltagende trang til at tage et spring i en ny retning? Det kan også være, at der omvendt er noget, der er blevet “taget fra dig”, men har efterladt dig med følelsen af, at det er fordi noget bedre venter rundt om hjørnet? Denne uge og starten af næste uge kan på den ene side være udfordrende. På den globale scene vil vi formentlig se (også) mindre kønne udtryk af den noget voldsomme og potentielt sprængfarlige energi, der udspiller sig i øjeblikket. Samme energi kan dog også bruges til at “tage springet”. At overgive sig til en ny vej. At slippe kontrollen. Det handler om, at du skal tro på dit værd og kæmpe for det, der er vigtigt for dig. Læg mærke til de muligheder, der opstår (eller allerede er opstået) og grib dem. Fat mod! Dét er det højere udtryk af Mars, krigeren, der disse dage kæmper mod Pluto. Plutos intention er, at skabe transformation. Som larven, der vokser ud af sin puppe og forvandles til den smukkeste sommerfugl. Men det er dit valg. Du kan også vælge at kæmpe vredt imod, stædigt og indædt, og forblive i din comfort zone (ikke at forveksle med reel tryghed). Så vil Mars-Pluto dog få et andet udtryk. Karrikeret og billedligt talt kan man sige, at vi har valget mellem at gå til angreb, forsvare fx det etablerede eller trygge og forsøge at kontrollere udfaldet. Eller vi kan overgive os til det uvisse. Tro på, at det, der føles rigtigt, også er det.


For mig at se er denne tid universets hint om, at din fortælling om dig selv; det, du tør, det, du er værd og det, du vil gå efter, skal skrives om. Det handler ikke om ego og "mig først". Det handler om hjertet. Kærlighed først.

You’re worth it! ❤️


Hovedbegivenheder, astrologisk set...

  • Venus i konjunktion med nordlig måneknude (eksakt onsdag d. 5/8 2020)

  • Merkur kvadrat Uranus (eksakt mandag d. 10/8 2020)

  • Mars kvadrat Pluto (eksakt torsdag d. 13/8 2020)

  • Yod med Solen i Løven (din kreativitet og dit hjertebarn) i spidsen og Neptun og Jupiter/Pluto (hele ugen)
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Glædelig jul

Comments


bottom of page