top of page

Merkur retrograd - tid til at gå tilbage og skrive historien lidt om

Merkur er i Løvens tegn og er på vej ind i sin retrograde periode. Du oplever måske allerede de klassiske Merkur retrograd udfordringer; forsinkelser, miskommunikation, systemer, der ikke virker osv. Merkur er nemlig stoppet helt op i 4 grader Løven og går officielt retrograd i løbet af natten.


Det er tid til at genbesøge og afslutte de kreative projekter, som du påbegyndte, men ikke fik afsluttet. Til at vise kærligheden, der hvor den har været forsømt. Til at dyrke den passion, der har ligget for længe på hylden.

Det er tid til at finde din indre løve frem og spæde ny kærlighed, passion og hjertevarme ind i dit hjertebarn. Men husk på, at retrograde perioder handler om at internalisere. Det handler om, at du lige skal stoppe op og gå to skridt tilbage, fordi der vist var noget, du overså. Retrograde Merkur er mere indadvendt end Merkur er almindeligvis. Så det handler i højere grad om at finpudse, genbesøge, omgøre, finde noget gammelt frem og se det med nye øjne - og i mindre grad om at skabe noget helt nyt fra bunden. Faktisk: Lad være med det!


Hovedreglen hvad angår Merkur retrograd er, at du sagtens kan handle så længe du kan sætte gen- eller re- foran det, du gør. Genforhandle, reetablere, gensyn med gamle venner eller en gammel flamme. Der er et formål med at gå tilbage. Produktet kan forbedres, virksomhedens image kan styrkes, kærligheden kan genfindes, såret kan heles osv.

Merkur er nu i Løven og bevæger sig tilbage i Krebsen før den igen bevæger sig fremad. Lige nu handler det om det, der ligger dit hjerte (løven) nært. Brøl om nødvendigt - men husk at det fortrinsvist er den indre proces, der er den vigtige ❤️

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Glædelig jul

Comentarios


bottom of page