top of page

Hvordan føles fremtiden?


Ja. Det er dine følelser, det handler om. De er din guide til hvor du befinder dig og hvor du er på vej hen. Det handler om, at du skal åbne op for den visdom, der findes indeni dig selv, være åben over for at følge din ”mavefornemmelse”, dine instinkter, turde at være sårbar og gå efter følelsen af, at være glad og fri.


Hvert år, når solen er i Krebsens tegn, er det selvfølgelig i en eller anden grad følelser, det handler om. Men lige nu er der turbo på! Ikke alene er Solen og Venus i Krebsens tegn - og Merkur retrograd på vej tilbage hertil om et få dage for at sikre, at vi nu også har forstået budskabet. Den nordlige måneknude er også i Krebsens tegn og har været det siden slutningen af 2018. Tidens klare budskab er: LYT TIL DINE FØLELSER. Ikke til selvskabt frygt, mindreværd, usikkerhed, bitterhed, jalousi eller misundelse. Dét handler nok nærmere om, at ego’et eller de destruktive tanker har taget over og omsorgen for dig selv er skubbet til side. Du lytter til dine følelser ved at være nysgerrig på dine følelsesmæssige behov og tage ansvar for, at de bliver opfyldt. At anerkende, at du har behov for omsorg, og at omsorgen starter hos dig selv. At lytte til din krops signaler når den advarer dig mod eller giver dig grønt lys i forhold til en situation, person eller livsretning. Du lytter til dine følelser når du følger det, der føles rigtigt og bringer dig glæde dybt inde i dig.


Så det er vel nemt nok, er det ikke det, vi alle sammen gør hver dag? Tja, jeg tror godt alle sammen at vi kender til situationer hvor det, at følge det, der føles rigtigt ikke er så nemt endda. Alt efter din aktuelle situation kan den delvise måneformørkelse (som denne gang er synlig fra Danmark! – læs mere om måneformørkelsen og hvor/ hvornår den kan ses her) derfor føles meget forskelligt. Det kan være, at du allerede har taget skridt i retning af omsorg for dig selv. At du har lyttet til den følelse indeni, som har fyldt meget det seneste halve års tid. For dig kan tiden efter måneformørkelsen i dag bekræfte dig i, at du har fat i den lange ende. Dine anstrengelser kan bære frugt og nye døre åbne sig, ganske uventet og ud af det blå. Det kan også være, at du er i en situation, hvor du på en eller anden måde er hæmmet. Det kan være alt fra udfordringer i den tunge ende, hvor du tynges af misbrug, kontrol og manipulation, fx i et parforhold eller en anden nær relation. Eller måske handler det om, at du selv er kontrollerende eller bundet af nogle forpligtelser, autoriteter eller regelsæt, som begrænser dig i din udfoldelse. Tiden er inde til at give slip.


Den delvise måneformørkelse i dag, den 16. juli 2019 (eksakt lidt før midnat) er forbundet til nymånen/ solformørkelsen den 6. januar 2019. Måneformørkelsen i dag er fuldmånen – kulminationen – der viser om det, der blev sat i værk i starten af året også holder. For nogle kan den kommende tid føles ekstatisk – yes! Jeg fik lige et kærligt skub i den rigtige retning. For andre kan det være forbundet med tab og omdirigering. Ja, omdirigering. For hvis der er noget, der ikke lykkes lige nu. Et projekt, et parforhold, en drøm, der falder på gulvet med et brag, så er det fordi det er meningen. Du bør se døre, der lukker lige nu som muligheder for nye eventyr, der venter forude.


Vi er fortsat i ”liminalfasen”; i overgangen fra ét til noget andet. Noget skal ud, noget skal ind. Dine følelser er din guide. Men én ting er sikker. Pluto gør sit bedste for at bane vejen for dig. Det betyder at Pluto gerne rydder det af vejen, som ikke længere tjener dig. Pluto er hård hvis du kæmper imod, men formår du at overgive dig, vil belønningerne være det hele værd.


Læs også mit indlæg på instagram.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Glædelig jul

Comments


bottom of page