top of page

Har du løjet over for dig selv?

Dagens måneformørkelse i kombination med et tilbagevendende tema omkring tankemønstre og relationer kan være dit wake-up call


Det er ikke en skam at lyve over for sig selv. Det gør vi alle fra tid til anden. Og i virkeligheden er det også et tarveligt udtryk for det, det i virkeligheden handler om. Formentlig oftest manglende bevidsthed eller smerte.

Med en delvis måneformørkelse i dag i 15 grader Skytte/ Tvilling, med måneknuderne i samme tegn og Venus i Tvillingen, er der nedbrud af forældede forestillinger, ideologier, tankemønstre og relationer på dagsorden. Mars i Fiskene er i eksakt kvadrat til fuldmånen/ måneformørkelsen, så det er kampen mellem sjælen, dvs. din spirituelle rejse, og dine tanker/ idéer omkring hvad der er det rigtige for dig. Det er dog en meget stille kamp - det er nok primært en diskussion (Tvillingen snakker jo gerne hele tiden ;-)), der foregår inde i dit hoved.


I onsdags mødtes Venus (retrograd i Tvillingen) med Solen. Sidste gang de mødtes samme sted var i sommeren 2012. Også der havde vi tankemønstre og relationer oppe til overvejelse og det sker nu igen, denne gang dog med turbo på i form af måneknuderne og den delvise formørkelse (som iøvrigt er den første ud af tre denne sommer).


Vær opmærksom på hvor dit hjerte er i det her (15 grader). hvad gør dit hjerte glad og hvad gør ikke? Hvis du respekterer det, dit hjerte ønsker, er du på rette vej ❤️

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Glædelig jul

Comments


bottom of page