top of page

Glædelig jul

Et nyt kapitel - men først: lidt julemagi

Stenbukken har ofte ry for at være lidt kedelig og mere business end hjerte. Det er trods alt i Stenbukken, læremesteren Saturn naturligt hører hjemme. Det er heldigvis en sandhed med modifikationer, for Stenbukken rummer naturligvis meget mere end ambitioner og evnen til at knokle og opnå mål. Det er også I Stenbukkens sæson, vi fejrer jul. Hjerternes fest. Og nogle af os spiser vist også lidt for meget chokolade og andre lækkerier i juledagene. Hvis der er nogen, der har været i tvivl om, at et hvert tegn trækker på det modstående, kan man i hvert fald tænke på julen, som står for mange står på hygge, familie og masser af mad. Alt sammen Krebsens domæne :-)


Nymånen i dag (med MASSIVT fokus på Stenbukken ifa. en række planeter mv. i Stenbukken) forstærker naturligvis Stenbukkens temaer. Pluto er ved at afslutte sin passage gennem Stenbukken, hvor han har været siden 2008 og markerer afslutningen på et stort kapitel. Nymånen i stenbukken markerer næppe den helt store nye start, men nærmere et lille hint om, at vi må til at komme i gang med at skabe noget mere bæredygtigt. Jupiter, som netop er gået i Vædderen igen og dermed har påbegyndt en ny 12-årig cyklus markerer også, at vi det kommende halve års tid skal træde frem og vise hvem vi er. Og ikke mindst tage vores del af ansvaret - at gøre det, vi gør bedst og gå foran med det, vi tror på.


Venus møder endnu engang Pluto (for sidste gang i Stenbukken) her i december og jeg får flash back til sidste jul, hvor Venus var retrograd i Stenbukken og gennem længere tid fulgtes med Pluto. I brugte sikkert allesammen den fantastisk transformerende tid konstruktivt. Jeg husker dog også bagsiden af den... Den gode nyhed er, at Venus er blevet klogere siden da, og Pluto ligeså (underforstået vi har potentielt lært noget siden da, men der er jo ingen garantier)... Så jeg tror såmænd mest af alt, at vi kan bruge den til at gøre endeligt op med de fastlåste mønstre og strukturer, som vi nu er endegyldigt nødt til at give slip på, for at kunne træde ind i en ny tid.


Man skal huske Stenbukkens hale - kontakten til det magiske og kærlige i vandelementet. For Stenbukken er ikke bare en bjergged, der kæmper sig op ad bjerget. Jeg kom til at tænke på forleden dag, da landskabet var dækket af smuk og funklene sne og jeg stødte på en stor flok (7-8) kronhjorte - eller rensdyr, som min søn kalder dem. Jeg elsker sommer og varme, sommerkjoler og hvidvin. Men det der, det er magi for mig! Og der er heldigvis masser af magiske øjeblikke. Jeg ønsker alle en dejlig jul - fuld af magi, kærlighed, og naturligvis masser af chokolade.


Ps. Den sidste udgave af Horoskopbladet Stjernerne udkommer i februar 2023 (Fiskenes nummer) og Cathrine Oppenheim stopper som redaktør. Cathrine har dog haft en ambition om i stedet at skabe en online platform for Stjernerne, og det bliver nu en realitet. Jeg er gået sammen med astrolog Johannes Vasco Lockwood om at skabe et online astrologi univers. Det kommer I til at høre mere om! Der har allerede været massiv interesse for det nye, og det er vi meget glade og taknemmelige for. Til alle jer, der har henvendt sig; så kommer I til at høre fra os i løbet af januar måned.


Glædelig jul! <3

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page