top of page

Er du parat til at se sandheden i øjnene?

Fuldmånen lørdag giver et vink med en vognstang. Så hvad vil du gøre ved det?

Skyklapper! Åh, hvor er de gode at have! Der er alt for meget at forholde sig til hele tiden. Så meget, der ikke er som det burde være. Og luftkasteller! Elsker dem! Det er skønt at leve i en fantasiverden, hvor alt er godt. Og drømme skal der vel til for at kunne eksistere i den barske virkelighed. For at kunne give hverdagen lidt krydderi...?


Vi er i jomfru-sæsonen, hvor solen har fået selskab af en række planeter, der alle går i takt til lyden af "det virkelige liv". Vi får ting fra hånden, vi får planlagt, organiseret, sorteret, optimeret og fixet. Hold op, hvor kan man egentlig være effektiv og skarp når det tager en! Eller måske bliver "to-do" listen bare længere - og så er vi tilbage til hverdagens trummerum, der lægger sig som en sky over hovedet.


På den anden side har vi fiskene og deres forestillingsevne. Det er det stille vand, den dybe grund. Fiskene beskæftiger sig måske nok ikke så meget med hverdagen, men i høj grad med livet. De to fisk - krop og sjæl - forsøger at finde hinanden. Fiskenes energi er også stærk i os i øjeblikket, og kunsten består i at skelne mellem illusion og virkelighed. Det handler ikke om "rigtigt" og "forkert". Det handler om at erkende den sandhed, der bor inde i dig.

Der er tidspunkter, hvor der er brikker, der mangler for at vi ved, at vi er på rette vej. Og så er der tidspunkter som nu. Der er rigtig mange brikker, der ikke er på plads. Når vi ser foran os, ser vi fortsat en tåge af fantasi og virkelighed. Men der er alligevel noget, der begynder at lette. Vi kender vejen i mørke, vi tror på. at vi er på rette vej. Vi TROR på det, der er foran os. Eller, det er i hvert fald det, som denne tid opfordrer os til. For gennem illusioner, knuste drømme og nederlag bryder den indre sandhed. Eller skulle jeg sige hemmeligheden, der har været dybt begravet og nu er ved at vågne...?


For, indrøm det bare (vigtigst af alt over for dig selv), der er dybe følelser i dig, der er ved at komme til overfladen. De har været godt gemt væk, men vandet skal nok finde en vej, så at sige. Spørgsmålet er hvad det handler om for dig. Er det noget skjult? Er det noget, du ikke tidligere har villet indse? Er det noget, der kræver mod og troen på, at du er på rette vej og at alt løser sig? Uanset hvad handler det om, at der er noget, du skal give slip på. Slip jerngrebet og følg det, der dybt inde i dig føles rigtigt.


Fuldmånen peaker lørdag d. 14. september kl. 6.31. Den bærer nogle af de samme temaer som nymånen i fiskene i marts 2019 og kan siges at være kulminationen eller afslutningen på noget, der blev søsat der. Derudover havde vi i september 2015 en solformørkelse omtrent samme sted, som denne fuldmåne finder sted. Hvis dit horoskop blev aktiveret af formørkelsen på det tidspunkt (fx hvis du har planeter/ akser omkring 18-24 grader jomfru eller fisk) kan du forvente, at fuldmånen i fiskene bringer nyt lys over samme tema.


Følg din indre stemme <3

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Glædelig jul

Comments


bottom of page