top of page

Du er, hvad du tænker om dig selv

- og det er tid til tænke og tale om dig selv på en måde, der gør dit hjerte glad


Hvad ville der ske hvis dine tanker fik en megafon? Ville du begynde at proklamere over for hele verden, at du har noget vigtigt på hjerte? At du er fuld af kærlighed, til dig selv og til andre? Og at du tror på dig selv, tilgiver dig selv og respekterer dig selv? Eller ville det vælte ud af dig med bebrejdelser, usikkerhed, skam og vrede? Måske vil dine tanker end ikke at komme til orde, for er de egentlige værdige nok til det? Der er måske ingen, der vil lytte?


Det kan også være, at scenariet ville være et sted derimellem. Pointen er, at vores tanker har betydning for hvordan vi ser os selv, hvad vi lukker ind i vores liv og i sidste ende den virkelighed, vi manifesterer. Du skaber din egen virkelighed. Ikke alene via tanker/ ord, men det er et af de bevidsthedsniveauer, som er mest håndgribeligt og identificerbart. Vores følelsesmæssige bevidsthed kan eksempelvis være sværere at forstå - eller at slippe. En tanke kan vi aktivt ændre. Vi kan vælge ikke at tale ned til os selv. Vi kan omformulere noget, vi har sagt. Og vi kan bevidst tænke kærligt om os selv.


I morgen aften, lørdag d. 28. september 2019 kl. ca. 20.30, er der nymåne i 5 grader vægten. Nymånen handler om at forny løftet fra dig til dig. Hvordan vil du tænke om dig selv fremover? Er du villig til at tilgive dig selv dine fejl, at vise dig selv respekt, at give og tage imod kærlighed? Vil du tillade dig selv at tro på, at du har fortjent det bedste? Ikke bedre end andre - det er ingen konkurrence, og det er slet ikke de andre det handler om i første omgang. Nej. Det bedste for DIG. Hvilket iøvrigt også er det bedste for andre. For de, der af hjertet vil dig det godt, ønsker dig det bedste. Og resten - ja, de bliver i al hemmelighed inspireret af dig.


I det individuelle horoskop er der naturligvis store forskelle i hvordan dette spiller sig ud. Er du Tyr (sol eller ascendant) handler det måske om, at du skal ændre din måde at tænke på omkring dit helbred, daglige rutiner og job. For krebsen handler det mere om dine følelser og hvordan du nærer dig selv og drager omsorg for dig selv. Er du vægt, sker nymånen i dit eget tegn. Det handler derfor om hvordan du behandler dig selv. Hvordan du er når du er alene med dig selv. Er du kærlig og omsorgsfuld over for dig selv? Eller er du din egen værste kritiker?


Husk desuden, at nymånen har en særlig betydning for dig, der har planeter/ akser/ punkter, der bliver aktiveret af nymånen, dvs. fx hvis du har planeter +/- 3 grader fra 5 grader vægt, vædder, krebs eller stenbuk.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Glædelig jul

Comments


bottom of page