top of page

1, 2, 3 - improvisér!

Nymånen på fredag er både jordnær og fuld af overraskelser.

For tiden er der ekstra spot på vores realitetssans. Vores skelneevne. Evnen til at se hvad der er virkelighed og hvad der er illusion, hvad der er værd at kæmpe for og hvad der suger energien ud af os. I jomfruens tegn kan vi mærke den virkelighed, vi selv har skabt, med alle de glæder og sorger, der følger med. Og med Venus, Mars, Solen, Juno og Merkur (og på fredag naturligvis også månen) i jomfruen kan du mærke din virkelighed med hele din krop. Faktisk er kroppen præcis den "beholder", der rummer alle vores sanser, følelser og tanker. Kroppen fortæller os altid (når vi er villige til at lytte) hvordan vi har det i meget bred forstand. Lige nu skal vi lytte ekstra meget til vores krop og give den den omsorg og næring, den har behov for.


Nymånen i 6°46' jomfruen er eksakt på fredag d. 30. august kl. 12.37. Og vi kan godt begynde at forberede os på, at det tid til en ny start. Eller måske handler den nærmere om, at vi skal gennemføre det, vi har sat os for, eller nærer et ønske om. Nymåner handler på en eller anden måde altid omkring nye begyndelser, men denne nymåne understøttes af flere aspekter, der giver både optimisme, uventede muligheder og viljen til at gøre det, der skal til. Derudover rummer den noget langvarigt. Det er ikke en døgnflue. Det er ikke endnu et luftkastel. Det er nu du skal gå efter det liv, du ønsker at leve, ændre den vane, der er dårlig for dit helbred, følge din passion. Følge dit hjerte.


Lige nu og de næste par uger er der ingen planeter i lufttegn (bortset fra kortvarige transitter, hvor månen går igennem vægten og vandbæreren). Det betyder blandt andet, at vi i mindre grad er optagede af de tanker, der måske er kørt lidt i ring og idéer om hvad der er bedst for os, baseret på rationelle, objektive argumenter. I jomfruen kan vi ganske vist være kritiske og analytiske, men med det massive fokus på jomfru-energien i øjeblikket, handler det nærmere om, at vi skal mærke efter i kroppen: Hvor vil vi gerne være? Er vi hvor vi ønsker at være? Og hvis ikke, hvad vil vi GØRE ved det?


Nymånen fredag opfordrer dig til at erkende hvor skoen trykker - og ændre det. At skabe balance. At være åben over for den forandring, der skal til. Er det dine tankemønstre, du skal ændre? Er det din tillid til dig selv eller andre? Er det din evne til at værdsætte det, livet tilbyder? Er det at reagere anderledes på det, der gør dig ked af det? At følge din passion? Jomfruen sætter spot på det, der ikke fungerer - og giver dig samtidig energien til at gå hele vejen for det, du retter dit blik imod. Uranus , som er en vigtig medspiller ved nymånen, kan overraske, men kan også give et pift af noget anderledes - lidt "kant". For i sidste ende, når vi for alvor følger vores hjerte, chokerer vi ofte nogle stykker undervejs, ikke sandt? Saturn sikrer, at vi ikke gør noget fuldstændig vanvittigt. Faktisk ser det ud til, at det kan blive en balanceret og ansvarlig start på noget, der godt kan kræve lidt mod og improvisation, men som har langvarige effekter.


Hvor falder nymånen i dit horoskop? Det siger noget om hvad der er fokus på for dig lige nu og hvor du kan forvente at skabe forandringer. Vær parat til at ændre det, der ikke fungerer og gå efter det, du tror på af hele dit hjerte. Så vil du elske hvad denne nymåne kan bringe med sig. Resten er op til dig!


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Glædelig jul

Comments


bottom of page