VELKOMMEN TIL ASTROLAB

SKAB DET LIV, DU DRØMMER OM

Hvadenten du går rundt med en kunstner, ingeniør eller politiker i maven, har store karrieremæssige ambitioner eller drømmer om et stille liv uden stress og jag, så har vi alle drømme. Men hvad er illusion og hvad er værd at forfølge? Astrologien viser dig hvad der skal til, for at du kan leve det liv, netop du drømmer om. Den viser dig, hvor du har særlige evner og uudnyttede ressourcer. Samtidig viser den dig, hvor skoen trykker og hvad du skal overvinde for at kunne være den bedste version af DIG.

Jeg tror på, at bevidsthed skaber udvikling - og jeg kan hjælpe dig til at blive mere bevidst om, hvad der skal til for, at du kan skabe præcis det liv, du ønsker.

Velkommen til AstroLabs univers!

Forretningsmøde

Hvorfor gå til astrolog?

En astrologisk session er for dig, der ønsker at være mere bevidst om dine livsmønstre og at tage styringen i dit eget liv. En session er eksempelvis for dig, der:

  • er nysgerrig efter at vide mere om dine særlige evner og ressourcer og hvordan du kan videreudvikle dem

  • ønsker redskaber til bedre at kunne foretage prioriteringer og valg i din hverdag, som gør dig gladere

  • har behov for hjælp til at bryde gamle mønstre og vil gå efter det liv, du drømmer om

  • står over for at træffe større beslutninger i dit liv og har behov for støtte og vejledning til at kunne træffe de rette valg 

  • sammen med din partner ønsker bedre forståelse for hinanden og vejledning til at udvikle jeres relation 

"I am not what happened to me, I am who I choose to become"

Carl Jung

Kommende begivenheder

Månefaser
Udsat grundet covid-19
AstroLab
Udsat grundet covid-19
AstroLab, Torupvejen 69, Hundested, Danmark
Hvilken betydning har månens faser i et astrologisk perspektiv? Og hvad betyder det, at du er født under en bestemt månefase?
Livsstilsmesse i Gjethuset
AFLYST grundet covid-19
Gjethuset
AFLYST grundet covid-19
Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300 Frederiksværk, Danmark
Kom forbi min stand når Gjethuset holder livsstilsmesse d. 23.-24. maj 2020. Her kan du for billige penge få en kort læsning af dit horoskop.
Drop-in session
Udsat grundet covid-19
AstroLab
Udsat grundet covid-19
AstroLab, Torupvejen 69, Hundested, Danmark
Er du nysgerrig efter at vide mere om dit horoskop? Vil du have en forsmag på hvad den kommende tid byder på for dig? Kom forbi til "åbent hus" og få en 20-minutters læsning af dit horoskop.
 

Min polterabend featurede 'Astrolab' som indslag og det var virkelig en god oplevelse! - Sjovt, spændende og meget kærligt leveret. Hun er troværdig og meget relatérbar, hvilket gør at de mere "abstrakte" aspekter af astrologien bliver mere forståelige og linket til ens hverdag. 
Jeg kan varmt anbefale hende til alle slags arrangementer - teambuilding, polter såvel som personlige sessioner.

Julie Cordes

Ofte stillede spørgsmål

HVILKE OPLYSNINGER SKAL ASTROLAB BRUGE FOR AT KUNNE LAVE MIT HOROSKOP?

For at kunne udarbejde et horoskop, skal AstroLab først og fremmest bruge din fødeby, fødselsdato og -år og, hvis du kender det, dit præcise fødselstidspunkt.  ​Er det første gang, du får lagt et horoskop, er det en god idé at få foretaget en såkaldt astrologisk korrektion af dit fødselstidspunkt. En korrektion gør tolkningen mere præcis og er nødvendig hvis du vil vide noget om fremtiden. For at kunne lave en korrektion, skal AstroLab, udover dine fødselsdata, bruge en liste fra dig over væsentlige begivenheder i dit liv.

Kender du ikke dit fødselstidspunkt, kan du få hjælp fra Rigsarkivet

KRÆVER EN ASTROLOGI SESSION PERSONLIGT FREMMØDE?

Hvis du ikke har mulighed for at møde personligt til en session, tilbyder AstroLab sessioner via Skype. Alternativt kan du få en (kortere) skriftlig rapport eller en lydfil, der indeholder en analyse af dit horoskop. 

Jeg anbefaler til enhver tid en personlig session, da dialogen er vigtig. Vi kommer altid mest i dybden med dit horoskop ved en personlig session. Vi kommer ganske enkelt omkring flere emner og dialogen sikrer løbende, at analysen er relevant og konkret brugbar for dig. 

KAN JEG KØBE GAVEKORT TIL ASTROLAB?

Ja. Ønsker du at glæde en anden med en astrologisession eller en anden ydelse hos AstroLab, er det muligt at købe et gavekort til AstroLab. Gavekortet er gyldigt i 2 år og kan udstedes til enten en bestemt ydelse eller et beløb, du selv bestemmer. I AstroLabs shop har du mulighed for at vælge mellem forskellige beløb til gavekortet. Hvis du ønsker et andet beløb, så kontakt mig.

​​

Vær opmærksom på, at ikke alle ønsker at "ses nærmere i kortene". Et gavekort til AstroLab vil derfor vække størst glæde hos dem, der selv har ønsket en session hos AstroLab. Du kan gå til shoppen her.  

Kontakt mig

Torupvejen 69 
3390 Hundested
Danmark

26823634

Profilbillede 2.JPG

AstroLab

CVR-nummer 39 88 66 34

v/ Astrolog Louise Bunnage

Kontakt

       astrolab@outlook.dk

       26 82 36 34

Betingelser

© astrolab.dk 2019 - website design by WIX